RSS

Όταν η δύναμη του Σκορπιού εξυπηρετεί την ανάγκη έκφρασης μιάς ιδεατής θηλυκότητας τότε….. Thomas Neuwirth – Conchita Wurst : Η drag persona που «έκλεψε» το δωδεκάρι και την καρδιά των Ελλήνων και όχι μόνο.

11 Μάι.

από την Κατερίνα Παρασκευοπούλου, B.Sc

 

Κατερίνα Παρασκευοπούλου

 

 

Ποιοί όμως την ψήφισαν? Αυτοί που ένιωσαν μαζί «της» την δύναμη της μεταμόρφωσης και το δικαίωμα στην καλλιτεχνία, την αρμονία και την χάρη.

 

Τόπος γέννησης η πόλη Gmuten της Αυστρίας με ημερομηνία 6/11/1988 με άγνωστη προς το παρόν ώρα γέννησης, οπότε η οικοθεσία στον προτεινόμενο χάρτη δεν ισχύει.

Όμως, τα δύο φώτα αυτής της εκκεντρικής προσωπικότητας, που διεκδικεί το δικαίωμα της λάμψης και της αναγνώρισης, μιλούν ξεκάθαρα για τα χαρακτηριστικά «της».

Η Σελήνη της ημέρα αυτής κινείται από τη 2η έως και την 14η μοίρα του Ζυγού. Κάνει σύνοδο με την Αφροδίτη, τρίγωνο με τον Δία και αντίθεση με τον Άρη.

Αγάπη προς την αρμονία, την καλλιτεχνία και την ειρήνη στο περιβάλλον της, ήρεμη και καλοαναθρεμμένη με χάδια και αποδοχή, εκπέμπει γλύκα και εισπράττει γλύκα. Οι άνθρωποι που έλκονται και την αποδέχονται, την βοηθούν πολύ στην έκφραση, αυτή του «διττού» εαυτού της. Το εξάγωνο μεταξύ Άρη και Δία από τον Κριό και τον Δίδυμο δείχνουν εύνοια στην επιτυχία, στα ξεκινήματα να εκφράσει την ιδιαιτερότητά της και την στήριξη από τον κόσμο των ΜΜΕ και των ηλεκτρονικών μέσων επικοινωνίας.

Ο Ήλιος της στον Σκορπιό είναι σε σύνοδο με τον Πλούτωνα, μια όψη της δυναμικής της απόλυτης μεταμόρφωσης. Αλλαγή φύλου και εμμονική έφεση να καταφέρει να την αποδεχτούν  για την ιδιαίτερη σεξουαλικότητα και καλλιτεχνική δημιουργικότητά της.

Από τη μιά έχουμε τον ιδεαλισμό του ζυγού για αρμονία και χάρη, στην προσωπική έκφραση, την καλλιτεχνία και την συντροφικότητα, εκφρασμένα με τη Σελήνη, την Αφροδίτη και τον Ερμή, από την άλλη έχουμε την πεποίθηση της κατοχής της απόλυτης δύναμης να μαγνητίσει τους υπόλοιπους ανθρώπους να συμφωνήσουν με την δική της στάση και θέση ζωής. Τέλος ο ιδεαλισμός ενός ανάδρομου Δία στο ζώδιο της επικοινωνίας, ορίζει τις δυνατότητες να πετύχει στους σκοπούς της έκφρασης της δικής της ηθικής στον σημερινό κόσμο που ζούμε.

 

Ο Κρόνος έχει ήδη περάσει πάνω από τη απόλυτη σκορπίσια σύνοδο του Ήλιου της και ο  Άρης ήταν χτες σύνοδο με την Αφροδίτη της που πυροδότησε την δύναμη της χαριτωμένης καλλιτεχνίας της.

Ο Διελαύνων Ερμής στους Διδύμους έχει δώσει απο ημέρες επικοινωνιακή προώθηση στον Δία του. Όλα καλά λοιπόν για αυτό το αντισυμβατικό αλλά τόσο τραβηχτικό αγόρι που έχει τόσο πολύ τρομάξει τους περισσότερους συμβατικούς  από εμάς, μην και παρασύρει όλους εμάς και τα σύγχρονα παιδιά σε νέα ήθη. Και ο φόβος είναι αληθινός έως και πραγματικός λαμβάνοντας υπόψη την δυναμική των αλλαγών που βιώνουμε τους τελευταίους καιρούς…..

Όπως και να έχει το πράγμα, ο άνθρωπος αυτός δεν μπορεί να μας επηρρεάσει εκτός αν του το επιτρέψουμε. Άλλο είναι η αναγνώριση της διαφορετικότητας και το δικαίωμα της στην ζωή και στην έκφραση κι άλλο να θέσουμε ως πρότυπο της ζωής μας να γίνουμε κι εμείς εκκεντρικοί και ιδιαίτεροι…….

 

 

 

Ετικέτες: ,

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: