RSS

Ο Άρης στο Ζυγό (7/12/2013- 25/7/2014)

09 Δεκ.

-Τι γυρεύω ΕΓΩ εδώ?superman kitty

-Ήταν μοιραία η σειρά του Ζυγού Άρη μου!

– Και πόσο θα κάτσω εδώ με τις πεταλουδίτσες και τα λουλουδάκια?

-Μέχρι τις 25 Ιουλίου και θα έχεις και μια αναδρομή!

-Νιώθω απαίσια και άβολα! Και τι? Τώρα πρέπει να το παίζω εκλεπτυσμένος, να τρέχω σε εκθέσεις ζωγραφικής, να προάγω τη μόδα και την ομορφιά και να στριφογυρίζω τα βράδια στο κρεβάτι μέχρι να αποφασίσω τι χρώμα θα βάψω τα νύχια μου? Να το παίζω δίκαιος και συνετός ή μήπως να σκέφτομαι πώς να στήσω καμιά τρικλοποδιά στην κολλητή μου, που δεν έχω τα κότσια να της πω κατά πρόσωπο «Εγώ το είδα πρώτη το ροζουλί γκασκόλ, γιατί πήγες και το πήρες?» Ουφ θα σκάσω!

Η αλήθεια λοιπόν είναι πως ο Άρης στο Ζυγό βρίσκεται σε αδυναμία και μέσα από αυτό το ζώδιο, δεν μπορεί να εκδηλώσει τη φύση του. Αυτό σημαίνει πως πρωτοβουλίες, δράση, καινούρια εγχειρήματα, αποφασιστικότητα και τόλμη, την περίοδο αυτή θα παρεμποδίζονται. Το ίδιο ισχύει και για τη ζωτικότητα και την ενέργεια μας, οι οποίες μάλλον θα βρίσκονται σε χαμηλά επίπεδα.

Ας δούμε όμως ξεχωριστά σε πιο τομέα επηρεάζεται το κάθε ζώδιο.

Κριός

Οι διαπροσωπικές σχέσεις και οι συνεργασίες σας, δεν θα είναι στην καλύτερη τους φάση! Οι άνθρωποι με τους οποίους συναλλάσσεστε, θα σας προκαλούν καθυστερήσεις, εμπόδια και εκνευρισμό. Θα είναι αρκετές οι στιγμές που θα εμπλακείτε σε φιλονικίες και ίσως κάποιες σημαντικές σχέσεις σας να έρθουν σε ρήξη. Θα νιώθετε πως όλη αυτή η κατάσταση σας «ρουφάει» όλη την  ενέργεια και θα διαπιστώνετε πως σε κάθε σας πρωτοβουλία παρεμποδίζεται. Δείξτε προσοχή στο γάμο σας, καθώς ούτε από κει θα λείψουν οι εντάσεις!

Ταύρος

Εμπόδια στην καθημερινότητα, καθώς και στις σχέσεις με τους συναδέλφους σας. Δεν είναι καλή η στιγμή για να διεκδικήσετε ή να πάρετε πρωτοβουλίες, όσον αφορά το εργασιακό σας περιβάλλον. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξετε και στην υγεία σας. Καθώς ο Άρης με αυτή του την τοποθέτηση δεν σας ευνοεί καθόλου!

Δίδυμος

Η περίοδος αυτή σας δίνει τη δυνατότητα να ασχοληθείτε με πράγματα που σας δίνουν ευχαρίστηση και μάλλον εκεί θα στραφεί όλη ενέργεια σας. Θα νιώσετε την ανάγκη να ερωτευτείτε, να γίνεται πιο δημιουργικοί και να διασκεδάσετε.

Προσπαθείστε να είστε όσο «ειρηνικοί» και επικοινωνιακοί μπορείτε, (πράγμα που σας χαρακτηρίζει κιόλας), ώστε όλη αυτή η ενέργεια να στραφεί σε όλα όσα περιέγραψα και να μην δημιουργήσετε φιλονικίες με τον ερωτικό σύντροφο ή τα παιδιά σας..

Καρκίνος

Και ενώ αρχικά οι κραδασμοί θα είναι μικροί στο σπίτι και γενικά σε ότι σας κάνει να νιώθετε ασφαλής, όταν ο Άρης θα πλησιάζει την μοίρα του Ουρανού για αντίθεση και του Πλούτωνα για τετράγωνο, θα καταλάβετε πως οι κραδασμοί μετατρέπονται σε σεισμό πολλών ρίχτερ. Θα κληθείτε να πάρετε αποφάσεις σημαντικές όσον αφορά προσωπικά και επαγγελματικά ζητήματα και για αρκετούς από εσάς θα συντελεστεί μια ριζική και αναπόφευκτη αλλαγή. Απαλλαγείτε από κυκλοθυμίες και συναισθηματισμούς, καθώς οι καταστάσεις χρειάζονται ψύχραιμο χειρισμό.

Λέων

Θα προκύψουν αρκετές μετακινήσεις το διάστημα που ο Άρης θα βρίσκεται στο Ζυγό, καθώς και έντονη επικοινωνιακή δραστηριότητα. Εάν υπάρχει κάποια διαπραγμάτευση που αφορά συνεργασίες, ενδέχεται, με αρκετή βέβαια προσοχή, να έρθει στο προσκήνιο την περίοδο αυτή και να δείτε αποτελέσματα. Δείξτε προσοχή στις μετακινήσεις σας, που όπως προείπα θα είναι αρκετές και προσπαθείστε να μην εμπλακείτε σε λογομαχίες, κυρίως με τα αδέλφια και τους γείτονες σας. Μην ξεχνάτε πως ο Άρης με αυτή την τοποθέτηση, η μόνη περίπτωση να δώσει κάποιο αποτέλεσμα, είναι μέσω του συμβιβασμού και τις ομαδικής δουλειάς/συνεργασίας.

Παρθένος

Χρειάζεται προσοχή στα οικονομικά σας, καθώς θα έχετε μια τάση για σπατάλη και απερίσκεπτες αγορές, πράγμα που δεν σας χαρακτηρίζει. Θα προκύψουν κάποια ξαφνικά έξοδα που δεν τα περιμένατε, οπότε φροντίστε να είστε εγκρατείς. Ο Άρης στο δεύτερο οίκο σας, σε μια πιο θετική άποψη να δώσει τη δυνατότητα να σκεφτείτε και να εντοπίσετε καινούριες πηγές εσόδων που θα μπορέσετε να εφαρμόσετε σε ένα μεταγενέστερο στάδιο.

Ζυγός

Ο Άρης βρίσκεται στο ζώδιο σας και θα σας εφοδιάσει με κάποια χαρακτηριστικά του. Θα είστε πιο δυναμικοί και διεκδικητικοί στα θέλω σας και αποφάσεις που δεν ήσασταν έτοιμοι να υλοποιήσετε, τώρα θα τις εφαρμόσετε δυναμικά! Στις διαπροσωπικές σας σχέσεις και τις συναλλαγές σας θα είστε πιο εκδηλωτικοί και παρορμητικοί. Δείξτε όμως προσοχή, μην εμπλακείτε σε φιλονικίες ή φτάσετε καταστάσεις και σχέσεις στα άκρα, που δεν θα είστε έτοιμοι να διαχειριστείτε, καθώς το διάστημα αυτό μάλλον θα είστε πιο επιθετικοί. Προσοχή επίσης σε ατυχήματα από βιασύνη και απερισκεψία.

Σκορπιός

Το διάστημα αυτό θα διαπιστώσετε πως κάποια άτομα ενεργούν υστερόβουλα εις βάρος σας, κάποιες συμπεριφορές ήταν υποκριτικές και μάλιστα άνθρωποι που δεν το περιμένατε, αποδεικνύονται εχθρικοί απέναντί σας. Θα γίνετε πιο εσωστρεφείς. Θα πρέπει επίσης να είστε προσεκτικοί με την υγεία σας

Τοξότης

 

Θα δραστηριοποιηθείτε αρκετά με φιλικές και κοινωνικές εκδηλώσεις και θα έχετε την ευκαιρία να επικοινωνήσετε καινούριες πρωτοπόρες ιδέες σε κοινωνικούς κύκλους και ομάδες ή ακόμα και να ηγηθείτε κάποιας συλλογικής προσπάθειας από κάποια ομάδα. Προσπαθείστε να μην δημιουργήσετε προστριβές και εκνευρισμούς.

Αιγόκερως

Αξέχαστη θα σας μείνει η περίοδος που ο Άρης θα βρίσκεται στο Ζυγό. Σίγουρα θα περάσετε κάποια περίοδο αστάθειας και εκπλήξεων όσον αφορά την καριέρα και το σπίτι σας, κάτι που σίγουρα δεν σας ευχαριστεί ιδιαίτερα. Ίσως να πιεστείτε αρκετά όσον αφορά την καριέρας σας και να αναγκαστείτε να «προκαλέσετε» οι ίδιοι τις εξελίξεις μέσα από διαμάχες, ίσως πάλι εσείς να προκαλέσετε πίεση σε κάποια άτομα, τα οποία θα αντιδράσουν με τρόπο που δεν το περιμένατε. Δράστε επομένως με στρατηγική και εκμεταλλευτείτε προς όφελος σας τις εξελίξεις.

Υδροχόος

Πρόκειται για μια περίοδο, όπου θα είστε περισσότερο αισιόδοξοι, ενώ οποιαδήποτε ενασχόληση σας με σπουδές, ανώτατη μόρφωση και ταξίδια, την περίοδο αυτή έρχεται στο προσκήνιο Και σας παρακινεί σε δράση. Έχετε επίσης τη δυνατότητα να θέσετε καινούριους στόχους και οράματα. Αποφύγετε το φανατισμό στις απόψεις σας και την υπερβολική αισιοδοξία.

Υχθείς

Θα έχετε τάση σε καταχρήσεις και άκρατο συναισθηματισμό και καθότι ευάλωτοι καλό θα ήταν να λάβετε τα μέτρα σας. Το σεξουαλικό σας ταπεραμέντο αναζωπυρώνεται.

Προσοχή θα πρέπει να υπάρξει σε διαμάχες που μπορεί να προκύψουν όσον αφορά κοινούς οικονομικούς πόρους με τον σύζυγο, ενώ παράλληλα προνοείστε εάν υπάρχουν οφειλές σε μεγάλους οικονομικούς οργανισμούς

by Tsioli Christina

 
Σχολιάστε

Posted by στο 9 Δεκεμβρίου, 2013 in Αταξινόμητα

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: