RSS

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 17/11-23/11

16 Νοέ.
Εβδομαδιαίες προβλέψεις 17/11-23/11

 Της Νικολέττας Χατζηιωάννου Bsc

Η εβδομάδα ξεκινάει με πανσέληνο στο ζώδιο του Ταύρου. Είναι μια πανσέληνος που επηρεάζει τα θέματα των σχέσεων μας. Θα έρθουν στην επιφάνεια προσωπικές μας ανασφάλειες, και ερωτήματα όπως αν οι σχέσεις μας, μας προσφέρουν την ασφάλεια που χρειαζόμαστε ή ανπόσο νοιώθουμε εμείς ασφαλείς με τον εαυτό μας ώστε να συνάψουμε ολοκληρωμένες σχέσεις. Το θετικό είναι ότι ο Δίας σχηματίζει μια θετική όψη με την Σελήνη και τον Ήλιο όπου θα βοηθήσει στο να ξεπεράσουμε γρήγορα τα αρνητικά μας συναισθήματα. Τα ζώδια του σταθερού σταυρού Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος των τελευταίων ημερών επηρεάζονται εντονότερα.

     Πέρα από την Πανσέληνο η εβδομάδα αυτή θα είναι αρκετά ήρεμη, κάτι που χρειαζόμαστε όλοι μετά τις πολύ έντονες όψεις των προηγούμενων ημερών. Όψεις εξαγώνων πραγματοποιούνται συμβάλλοντας στην ανεμπόδιστη  και αρμονική ροή των γεγονότων. Πιο συγκεκριμένα στις 19 του μηνός κορυφώνεται το εξάγωνο Άρη- Δία βοηθώντας μας να ολοκληρώσουμε με επιτυχία τα σχέδια μας, στις 21 το εξάγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα εμβαθύνει τον τρόπο σκέψης μας δίνοντας μας την ευκαιρία να δούμε την ουσία των πραγμάτων και να αποφύγουμε τις περιττές υπεραναλύσεις. Τέλος στις 22 του Νοέμβρη η Αφροδίτη πραγματοποιεί εξάγωνο με τον Κρόνο κάνοντας μας πιο υπεύθυνους στις σχέσεις μας και στην οικονομική μας διαχείριση.

     Στις 22 του Νοέμβρη εισέρχεται ο Ήλιος στο ζώδιο του Τοξότη. Η πλανητική ατμόσφαιρά αλλάζει, η  διάθεση μας γίνεται πιο θετική, και έχουμε την ανάγκη να εκφράσουμε ανοιχτά τον εαυτό μας και παρά τις δυσκολίες που θα υπάρχουν στην καθημερινότητα μας, η αισιόδοξη ματιά μας θα μας βοηθάει στο να ξεπερνάμε τις αντιξοότητες.  Θα πρέπει να προσέξουμε όμως  η αισιοδοξία να μην μας οδηγεί σε επιπόλαια αντιμετώπιση των θεμάτων μας. Τα πύρινα ζώδια (Κριός,  Λέων, Τοξότης) ευνοούνται ιδιαίτερα από την θέση αυτή του Ήλιου.

Δείτε πως επηρεάζεται πιο αναλυτικά το κάθε ζώδιο:

mustafa-soydan-astro-illustrations-aries[1]Κριός: Η πανσέληνος που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ταύρου επηρεάζει τα οικονομικά σου θέματα. Πιθανότατα να βιώσεις μια οικονομική ανασφάλεια. Καλό θα είναι να αποφύγεις οικονομικές συμφωνίες και διακανονισμούς διότι οι συναισθηματισμοί σου δεν θα σου επιτρέψουν να πάρεις τις σωστότερες αποφάσεις. Επεξεργάσου τα δεδομένα προσεκτικά και ύστερα από μερικές μέρες αποφάσισε. Οι επόμενες ημέρες  ευνοούν τον επαγγελματικό και τον εργασιακό σου τομέα. Θα εμφανιστούν ευκαιρίες που θα συμβάλλουν στην προώθηση των επαγγελματικών σου σχεδίων. Δεν αποκλείεται να δεχθείς υποστήριξη από άτομα που κατέχουν υψηλές θέσεις. Την θετική ατμόσφαιρα της εβδομάδας την ενισχύει ακόμα περισσότερο ο Ήλιος από το ζώδιο του Τοξότη, δίνοντας σου αισιοδοξία και αυξάνοντας την θέληση σου να πετύχεις τους σκοπούς σου. Επίσης είναι μια περίοδος που ευνοεί τα ταξίδια στο εξωτερικό και τις σπουδές.

mustafa-soydan-astro-illustrations-taurus[1]Ταύρος: Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στο ζώδιο σου στις 17 του μηνός σου δίνει την ευκαιρία να μάθεις να  αξιολογείς διαφορετικά τον εαυτό σου και να θέσεις τις σχέσεις σου με τους άλλους σε νέες βάσεις. Προσωπικές ανασφάλειες έχουν είδη βγει στην επιφάνεια από τις προηγούμενες μέρες όπου η Πανσέληνος είχε ξεκινήσει να σε επηρεάζει. Μπορεί η ψυχολογία σου να είναι αρκετά εύθραυστη άλλα το έδαφος είναι  κατάλληλο για να συνειδητοποιήσεις και να ξεπεράσεις τα αρνητικά σου συναισθήματα. Τις επόμενες ημέρες το πλανητικό σκηνικό ευνοεί στο ξεκαθάρισμα των σχέσεων. Θέματα σε εκκρεμότητα είναι η ευνοϊκότερη στιγμή για να συζητηθούν χωρίς παρεξηγήσεις. Το εξάγωνο του Άρη με τον Δία σου αυξάνει την επιθυμία να εκφραστείς μέσω των προσωπικών σου δημιουργημάτων.

mustafa-soydan-astro-illustrations-gemini[1]Δίδυμοι: Την ανάγκη να αποτραβηχτείς από την πολυκοσμία θα σου προκαλέσει η Πανσέληνος στον Ταύρο που πραγματοποιείται την Κυριακή. Πιθανότατα κάποιοι φόβοι σου βγαίνουν στην επιφάνεια και σου δημιουργούν απαισιόδοξη διάθεση. Η μοναξιά που θα επιδιώξεις θα αποδειχθεί χρήσιμος σύμμαχος στο να ξεπεράσεις την μελαγχολική σου φάση. Θα μπορείς να δεις ξεκάθαρα τα θέματα που σε απασχολούν και να βρεις λύσεις για να αντιμετωπίσεις τις φοβίες σου. Τις επόμενες μέρες η διάθεση σου ανεβαίνει και η έλευση του Ήλιου στον Τοξότη από τις 22 του μηνός φέρνει στο προσκήνιο τις σχέσεις σου. Το διάστημα που θα παραμείνει ο Ήλιος στο ζώδιο αυτό θα έχεις την ευκαιρία να αντιληφθείς τη θέση σου   απέναντι στους άλλους. Θα έχεις έντονη επιθυμία να συναναστραφείς και να γνωρίσεις νέους ανθρώπους. Και με όσο περισσότερους διαφορετικούς ανθρώπους έρθεις σε επαφή τόσο περισσότερο θα έχεις την ευκαιρία να δεις διαφορετικές οπτικές του εαυτού σου.

mustafa-soydan-astro-illustrations-cancer[1]Καρκίνος: Οι σχέσεις με τους φίλους σου θα σε απασχολήσουν στην αρχή της εβδομάδας. Ίσως να μην δέχτηκες την υποστήριξη που θα περίμενες από κάποια άτομα και να σε απογοήτευσαν. Το αν τα παράπονα σου είναι δικαιολογημένα ή όχι θα φανεί τις επόμενες ημέρες όπου είναι πιο κατάλληλες για να συζητηθούν τα ζητήματα αυτά. Ή θα χρειαστεί να διακόψεις κάποιες σχέσεις σου που αποδείχθηκαν ανάξιες των προσδοκιών σου, ή θα τεθούν σε πιο ουσιαστικές βάσεις μετά την ειλικρινή σου εξομολόγηση. Στις 22 του μηνός ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιο του Τοξότη και σου υπενθυμίζει τις καθημερινές υποχρεώσεις σου. Είναι η κατάλληλη περίοδος για να οργανώσεις το πρόγραμμα της καθημερινότητας σου, αλλά και να ξεκινήσεις μια πιο ισορροπημένη διατροφή. Στην εργασία σου πιθανότατα να έχεις αυξημένο φόρτο εργασίας όπου θα πρέπει να μάθεις να διαχειρίζεσαι καλύτερα τον χρόνο σου για να τα προλαβαίνεις όλα.

mustafa-soydan-astro-illustrations-leo[1]Λέων: Η προσοχή σου θα στραφεί στα επαγγελματικά σου θέματα με την Πανσέληνο που πραγματοποιείται στο Ταύρο. Ίσως νοιώθεις ανασφάλεια για την διατήρηση των κεκτημένων σου στον επαγγελματικό σου χώρο. Συγκρούσεις και αντιπαραθέσεις με τους συναδέλφους σου πολλές φορές δεν οδηγούν πουθενά. Αυτό που πρέπει να μάθεις είναι ότι με υπομονή και κοινή λογική μπορείς να διαχειρίζεσαι σωστά τις καταστάσεις έχοντας τα ευνοϊκότερα αποτελέσματα. Οι επόμενες μέρες είναι αρκετά ευνοϊκές για την έκβαση των εργασιακών σου θεμάτων . Το εξάγωνο Ερμή- Πλούτωνα σου δίνει την ευκαιρία να έχεις εποικοδομητικές συζητήσεις με τους συναδέλφους σου συμβάλλοντας στην εξισορρόπηση των σχέσεων σας. Η έλευση του Ήλιου στο πολύ ταιριαστό σε σένα ζώδιο του Τοξότη σου χαρίζει την ενεργητικότητα και την αυτοπεποίθηση που χρειάζεσαι για να πετύχεις τους σκοπούς σου. Ευνοϊκό επίσης διάστημα για να χαλαρώσεις και να διασκεδάσεις με φίλους.

mustafa-soydan-astro-illustrations-virgo[1]Παρθένος: Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Ταύρου σου δημιουργεί την διάθεση να ξεφύγεις από την ρουτίνα σου. Έχεις κουραστεί, χρειάζεσαι μια παύση. Μπορεί επίσης να νοιώσεις την ανάγκη να εμπλουτίσεις την καθημερινότητα σου με ενδιαφέροντα που αναβαθμίζουν την ποιότητα της ζωής σου. Είναι μια καλή ευκαιρία αυτή η Πανσέληνος για ένα ταξιδάκι που θα σε ανανεώσει, ή για να ξεκινήσεις μια καινούργια δραστηριότητα. Στην συνέχεια της εβδομάδας το εξάγωνο Άρη-Δία συμβάλλει πολύ θετικά στην επίτευξη των στόχων σου. Νοιώθεις αρκετή σιγουριά να προβάλλεις τα θέλω σου και καθόλου απίθανο να έχεις και φίλους που θα υποστηρίξουν αυτή σου την προσπάθεια. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Τοξότη στις 22 του μηνός θα στρέψει το ενδιαφέρον σου στα θέματα του σπιτιού. Θα συσφίξεις τις σχέσεις σου με τα άτομα της οικογένειας σου και επίσης είναι η περίοδος που θα κλείσεις τυχόν περιουσιακές εκκρεμότητες.

mustafa-soydan-astro-illustrations-Libra[1]Ζυγός: Τις πρώτες μέρες της εβδομάδας που θα είναι έντονη η επιρροή της Πανσελήνου θα έχεις μια εσωστρεφή διάθεση. Η ψυχολογία σου θα είναι ευαίσθητη με αποτέλεσμα η διάθεση σου να παρουσιάζει αρκετές διακυμάνσεις. Οι μέρες αυτές ενδείκνυται για εσωτερική ανασκόπηση ώστε να μπορέσεις να ανακτήσεις τη χαμένη ισορροπία σου. Η θετικές όψεις του Δία θα βοηθήσουν να ξεπεραστεί αρκετά γρήγορα, η κλειστή αυτή φάση που δεν ταιριάζει καθόλου  με την κοινωνική σου προσωπικότητα. Στα μέσα της εβδομάδας οι ευνοϊκές όψεις που πραγματοποιούνται βοηθούν στην θετική εξέλιξη των οικονομικών σου ζητημάτων. Η είσοδος του Ήλιου στον Τοξότη στις 22 του μηνός σου δημιουργεί την επιθυμία να εκφράσεις ελεύθερα τις απόψεις σου. Καλό θα είναι να προσέξεις να μην προβείς σε υπερβολές στην αυτοέκφραση σου και να έχεις το απαιτούμενο μέτρο.

mustafa-soydan-astro-illustrations-scorpio[1]Σκορπιός: Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στο απέναντι από σένα ζώδιο του Ταύρου και ενεργοποιεί το τομέα των στενών διαπροσωπικών σου σχέσεων. Ζήλιες και ανασφάλειες πιθανότατα θα βγουν στην επιφάνεια και θα επηρεάσουν την ερωτική σου σχέση, τις στενές φιλίες ή τις συνεργασίες σου. Το μεγαλύτερο ποσοστό της ευθύνης για τις προστριβές αυτές βαραίνει εσένα. Το αίτημα της Πανσελήνου είναι να ξεπεράσεις τους εγωισμούς σου και να μπορείς να γίνεις περισσότερο δίκαιος και αντικειμενικός . Τις επόμενες μέρες το εξάγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα θα είναι αρκετά βοηθητικό στο να μπορέσεις να αντιληφθείς τις αιτίες της περίεργης  συμπεριφοράς σου. Επίσης θα μπορέσεις να προβάλλεις τον εαυτό σου με τρόπο που θα εκπέμπει κύρος και εμπιστοσύνη, και έτσι να ανακτήσεις την ισορροπία στις σχέσεις σου κάτι στο οποίο συνηγορεί και το εξάγωνο Αφροδίτης- Κρόνου.

mustafa-soydan-astro-illustrations-Sagittarius[1]Τοξότης: Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Ταύρου στην αρχή της εβδομάδας επηρεάζει τα θέματα της εργασίας και της καθημερινότητας σου. Η προσοχή σου στρέφεται σε αυτούς τους τομείς και δίνεις όλη την ενέργεια και το χρόνο σου ώστε να φέρεις εις πέρας όλες σου τις υποχρεώσεις. Καθόλου απίθανο πολλές από αυτές να ήταν αρκετό καιρό σε εκκρεμότητα. Το εξάγωνο μεταξύ Άρη και Δία που κορυφώνεται στις 19 του μηνός θα ευνοήσει τις οικονομικές συναλλαγές στο επαγγελματικό σου τομέα, επίσης και το εξάγωνο Αφροδίτης- Κρόνου που πραγματοποιείται λίγες μέρες αργότερα συμβάλλει θετικά στην ωφελιμότερη έκβαση των οικονομικών σου  θεμάτων. Στις 22 του μηνός ο ζωοδότης Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιο σου. Είναι η κατάλληλη περίοδος να προβάλλεις τον πραγματικό σου  εαυτό. Προσπάθησε να μην χάσεις το μέτρο και εκφράζεσαι εγωκεντρικά και να είσαι σίγουρος ότι θα κερδίσεις τις εντυπώσεις.

mustafa-soydan-astro-illustrations-Capricorn[1]Αιγόκερως: Η Πανσέληνος στο γήινο ζώδιο του Ταύρου σου προκαλεί αρκετά δημιουργική και ερωτική διάθεση. Θα νοιώθεις την ανάγκη να έρθεις πιο κοντά με τον σύντροφο σου και έτσι εκφράζεσαι με  αρκετά συναισθηματικό και τρυφερό τρόπο. Αρκετά γλυκιά διάθεση έχεις και απέναντι στους φίλους σου. Δεν θα ήταν κακή ιδέα να τους καλέσεις σπίτι σου για φαγητό και να τους περιποιηθείς. Επίσης ένας τρόπος για να διατηρήσεις την αρμονία στην έκφρασή σου είναι να στραφείς στην τέχνη και ή να εκφραστείς καλλιτεχνικά ή ως θεατής να απολαύσεις το είδος της τέχνης που προτιμάς. Τις επόμενες ημέρες οι θετικές όψεις που πραγματοποιούνται ευνοούν την ροή της καθημερινότητας σου και τις σχέσεις σου.  Γενικά για σένα είναι αρκετά ήρεμη και όμορφη η εβδομάδα που  διανύουμε. Απόλαυσε την και ηρέμησε από τις δύσκολες όψεις των προηγούμενων εβδομάδων που τόσο σε ταλαιπώρησαν.

mustafa-soydan-astro-illustrations-Aquarius[1]Υδροχόος: Στην αρχή της εβδομάδας η Πανσέληνος στο ζώδιο του Ταύρου σου προκαλεί την διάθεση να απομονωθείς από το κοινωνικό σου περίγυρο. Νοιώθεις την ανάγκη να παραμείνεις σπίτι και να έρθεις πιο κοντά με τους δικούς σου ανθρώπους. Αυτές τις μέρες νοιώθεις ανασφάλεια και έχεις ανάγκη από την στήριξη της οικογένειας σου όπου γνωρίζεις ότι και αν συμβεί ότι θα είναι εκεί για σένα. Η παρουσία τους είναι αρκετά βοηθητική για την ανάκτηση της αυτοπεποίθησης σου. Στις 22 του μηνός ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιο του Τοξότη τονώνοντας τις κοινωνικές σου επαφές. Είναι η περίοδος όπου θες να συσφίξεις τις σχέσεις σου με τους φίλους σου αλλά και να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο γνωρίζοντάς νέους ανθρώπους. Επίσης είναι το καταλληλότερο διάστημα για να θέσεις σε εφαρμογή τα σχέδια που προετοίμαζες τους προηγούμενους μήνες.

mustafa-soydan-astro-illustrations-pisces[1]Ιχθείς: Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 17 του μηνός στο ζώδιο του Ταύρου απαιτεί από σένα να μάθεις να επικοινωνείς με τους άλλους χωρίς να εμπλέκεσαι συναισθηματικά. Για να μπορείς να έχεις ξεκάθαρες και εποικοδομητικές συζητήσεις είναι απαραίτητο το να μπορείς να κρατάς την ψυχραιμία σου χωρίς να κλονίζεται η αυτοπεποίθηση  σου κάθε φορά που κάποιος διαφωνεί ή απορρίπτει τις απόψεις σου. Στις 19 του μηνός το εξάγωνο Άρη- Δία σου δίνει την απαιτούμενη ώθηση να διοχετεύσεις την ενέργεια σου στα θέματα των συνεργασιών σου και τον επαγγελματικό σου τομέα. Στις 22 του Νοέμβρη η όμορφη γωνία του εξαγώνου Αφροδίτης-Κρόνου σου δίνει την ευκαιρία για νέες γνωριμίες όπου καθόλου απίθανο να καταλήξουν σε όμορφες και σταθερές φιλίες. Επίσης ευνοϊκό το διάστημα για να δραστηριοποιηθείς σε συλλόγους.  Την ίδια μέρα ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιο του Τοξότη και την περίοδο του ενός μηνός όπου θα παραμείνει σε αυτή τη θέση θα στρέψει την προσοχή σου στα θέματα της καριέρας σου.

astrological pictures by Mustafa Soydan

 
 

Ετικέτες: , , , , , , , , , , , , ,

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: