RSS

Το ζώδιο του Σκορπιού για το 2013 – 2014

04 Νοέ.

Απο την Νέλλη Αλιφραγκή
download
ΕΤΗΣΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ
ΣΚΟΡΠΙΟΣ 2013-2014
Η νέα αστρολογική χρονιά που ξεκινά από τα γενέθλια σας έως τον Νοέμβρη 2014 , θα έχει σαν βασικό αίτημα να ξεκαθαρίσετε με άτομα του παρελθόντος αλλά και να ρυθμίσετε ότι οικονομικά σας βαραίνει, έτσι ώστε να δώσετε στον εαυτό σας χρόνο για να εκπληρώσει προσωπικές ανάγκες σε καθημερινή βάση.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ-ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Οι αλλαγές που έγιναν στον εργασιακό τομέα τους προηγούμενους μήνες , προβλημάτισαν τους περισσότερους από εσάς , αλλά σας έδωσαν και την δυνατότητα να επιχειρήσετε σε νέους πιο πρωτοποριακούς τομείς. Όσοι έχετε γεννηθεί την πρώτη εβδομάδα του Νοεμβρίου , μπορείτε να απαλλαγείτε από συνεργασίες που είναι πλέον ζημιογόνες κυρίως αρχές Νοεμβρίου 2013 και τον Νοέμβριο 2014. Από 1/11/2013 έως 7/12/2013 μπορείτε να κυνηγήσετε τους στόχους σας , αφού θα είστε ιδιαίτερα ευνοημένοι. Το χρονικό διάστημα 7/11/2013-5/3/2014 , όσοι εμπλέκεστε επαγγελματικά με χώρες του εξωτερικού ή ασχολείστε με εμπορικές συναλλαγές , καλό θα είναι να είστε προσεκτικοί σε ότι αποφασίσετε , αφού θα διαπιστώσετε ότι ο χρόνος δεν κυλά υπέρ σας. Όσοι έχετε στα σχέδια σα σαν επεκτείνετε μια οικογενειακή επιχείρηση , καλό θα είναι να αποφύγετε το παραπάνω χρονικό διάστημα. Αντιθέτως πολλοί από εσάς που έχετε γεννηθεί το 2ο δεκαήμερο του ζωδίου πολύ πιθανόν να αποφασίσετε την επιστροφή σε επαγγέλματα που γνωρίζατε από τον οικογενειακό σας περίγυρο. 26Ιουλίου-13 Σεπτεμβρίου 2014 , χρειάζεται να είστε αρκετά προσεκτικοί σε αποφάσεις που αφορούν στην εργασία σας , ενώ δεν θα λείψουν κάποια προβλήματα στον χώρο της δουλειάς.
Τα έσοδα σας στηρίζονται έως τις 15 Ιουλίου , με κάποιες τάσεις για αγοραστικές υπερβολές. 17/11-21/11/2013 θα υπάρξει αύξηση των εσόδων σας και πιθανόν από πηγές , εκτός εργασίας. Αποφύγετε σπατάλες για επαγγελματικές επεκτάσεις ή ταξίδια στο εξωτερικό 14/9-25/10/2014. Απρόσμενα έσοδα θα σας εκπλήξουν ευχάριστα από τις 16/7/2014.
ΣΧΕΣΕΙΣ-ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ
Από την προηγούμενη χρονιά , έχετε μπει στην διαδικασία συνειδητοποιήσεως του χαρακτήρα και των προθέσεων των ατόμων που συνεργάζεστε επαγγελματικά , αλλά και των συναισθηματικών σας σχέσεων. Τα εμπόδια εξακολουθούν να υπάρχουν και αυτήν την χρονιά, θέτοντας σε νέες βάσεις τις υπάρχουσες σχέσεις. Όσοι έχετε γεννηθεί το 1ο και 2ο δεκαήμερο του Σκορπιού, θα μπείτε σε θέση απολογισμού για τις ενέργειες σας , όπως επίσης θα επαναπροσδιορίσετε τις επιθυμίες σας κυρίως το χρονικό διάστημα 2/3-19/7/2014. όσοι είστε δεσμευμένοι θα νιώσετε την ανάγκη να δώσετε λίγο χρόνο στον εαυτό σας , πριν πάρετε κάποιες αποφάσεις 26/7-13/9/2014 , οι οποίες αφορούν την σχέσης σας. Μυστικοί έρωτες , πιθανόν να σας φέρουν σε δύσκολη θέση τον Νοέμβριο 2013 , καθώς επίσης τον Απρίλιο 2014.
Όσοι Σκορπιοί είστε αδέσμευτοι , ο έρωτας πιθανόν να σας πλησιάσει μέσα από άτομο του φιλικού σας περιβάλλοντος , που έχει ήδη δείξει τον ενδιαφέρον του , από τους προηγούμενους μήνες. Ο Νοέμβριος και ο Δεκέμβριος 2013 , είναι γεμάτοι από ευκαιρίες για να συναντήσετε το μελλοντικό σας ταίρι. Πολύ πιθανόν 20/12/13-31/1/14 ένας παλιός έρωτας να μπει στην ζωή σας διεκδικώντας μια δεύτερη ευκαιρία. Η άνοιξη και το καλοκαίρι 2014 θα σας φέρουν κοντά σε συναρπαστικές γνωριμίες μέσα από τις οποίες θα ξεχωρίσετε τον ιδανικό σύντροφο.
ΥΓΕΙΑ
Μην αγνοήσετε τα μηνύματα που θα σας στείλει το σώμα σας , το πρώτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου 2013 , αλλά φροντίστε να ξεκουραστείτε και να κάνετε τον συνήθη έλεγχο υγείας. Η σωματική κόπωση θα συνεχιστεί, αφού 26/7-13/9/2014 θα αναλάβετε περισσότερες ευθύνες από αυτές που αντέχετε. Τεχνικές χαλάρωσης θα σας βοηθήσουν να μην σωματοποιήσετε τις συναισθηματικές κυρίως εντάσεις. Αυτήν την χρονιά θα έχετε τάση για αύξηση του σωματικού σας βάρους.
ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2013
Μήνας ξεκαθαρισμάτων , τόσο αισθηματικών , όσο και επαγγελματικών. Αποφύγετε καινούρια ξεκινήματα σε εργασία και σχέσεις ,αφού δεν υπόσχονται διάρκεια στον χρόνο. Όσοι νιώθετε την ανάγκη να διακόψετε οριστικά ότι σας έχει ταλαιπωρήσει , θα σας δοθεί η ευκαιρία στο πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα. Φροντίστε χρόνια προβλήματα υγείας και αποφύγετε διατροφικές υπερβολές. Από 17/11/2013 έως το τέλος του μήνα, θα υπάρξει οικονομική άνοδος , ενώ οι σχέσεις σας θα είναι πιο αρμονικές.
ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2013
Ο οικονομικός τομέας θα σας απασχολήσει το μεγαλύτερο διάστημα του μήνα , ενώ είναι πιθανόν συγγενικά σας πρόσωπα να ενισχύσουν τα έσοδα σας , κυρίως μετά τις 20/12. Κάποιο άτομο από το φιλικό ή το γειτονικό σας περιβάλλον , ίσως εξελιχθεί σε ένα μοιραίο έρωτα. Όσοι αναπολείτε μια παλιά αγάπη 20-31/12 θα έχετε την ευκαιρία να επικοινωνήσετε. Ο μήνας αυτός είναι κατάλληλος για να βάλετε σε εφαρμογή νέους στόχους ,αρκεί να έχετε σαν χρόνο εκκίνησης την πρώτη εβδομάδα. Από 8/12 και μετά φροντίστε την φυσική σας κατάσταση και τα θέματα εργασίας.
ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2014
Ο μήνας αυτός ανεβάζει τις εντάσεις σε ψυχολογικό κυρίως επίπεδο ,1-19/1/2014. Νέες ευκαιρίες συνεργασιών και συντροφικότητας θα παρουσιαστούν σε όλη την διάρκεια του μήνα. Προετοιμάστε συμφωνίες που μετά τις 20/1/14 θα μπορέσετε να θέσετε σε εφαρμογή , έτσι ώστε να κερδίσετε σε ψυχικό , αλλά και υλικό επίπεδο. Μια μυστική ερωτική σχέση , πιθανόν αν μπει στην ζωή σας και να σας αναστατώσει.
ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2014
Οικογενειακά θέματα θα επανέλθουν στο προσκήνιο 6-28/2/14 , όπου καλείστε να μην αφήσετε πλέον μέσα στη ζωή σας σκιές του παρελθόντος. Όσοι σκέφτεστε να μετακομίσετε , ίσως αλλάξετε γνώμη , ενώ αν αυτό πραγματοποιηθεί το πρώτο 20ήμερο του μήνα , πιθανόν να παρουσιαστούν προβλήματα της καθημερινότητας. Φροντίστε την σωματική σας ευεξία κάνοντας τα συνηθισμένα τσεκ-απ.
ΜΑΡΤΙΟΣ 2014
Ευχάριστος στο μεγαλύτερο μέρος του θα είναι ο Μάρτιος. Αγαπημένα άτομα θα σας προτείνουν ευχάριστες ασχολίες ενώ θα αυξηθεί το ενδιαφέρον σας για ένα σπορ που θα σας προσφέρει εκτόνωση από τις καθημερινές εντάσεις. Πολλοί πιθανόν να θελήσετε μια ανακαίνιση στον χώρο του σπιτιού η της εργασίας σας. Ο έρωτας θα σας παρασύρει ευχάριστα και ίσως μια παλιά σχέση , εμφανιστεί ξανά διεκδικώντας την καρδιά σας.
ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2014
Η καθημερινότητα θα σας απασχολήσει έντονα , αφού ανατροπές και αναβολές θα σας έχουν σε ένταση. 1-19/4/14 ο επαγγελματικός τομέας χρειάζεται προσεκτικούς χειρισμούς και αποφυγή εγωιστικών αποφάσεων. Πιθανόν να νιώσετε σωματική κόπωση που θα οφείλεται σε ψυχολογικούς κυρίως λόγους. 19-21/4/14 αποφύγετε υπερβολές και συγκρούσεις που θα έχουν αποτελέσματα αργότερα. Από 22/4 έως το τέλος του μήνα , θα μπορέσετε να δείτε πιο καθαρά τις προθέσεις των συνεργατών , συντρόφων αλλά και γενικά των ατόμων που συναναστρέφεστε.
ΜΑΙΟΣ 2014
Αυτόν τον μήνα οι εσωτερικές σας ανάγκες για συναισθηματική και υλική ασφάλεια , μπορούν να βρουν κατάλληλο περιβάλλον , έτσι ώστε να τις πραγματοποιήσετε. Οι πρώτες 20 μέρες του Μαΐου , θα είναι καθοριστικές για την σχέση σας ή για επαγγελματικές συνεργασίες. Σίγουρα θα συνεχίσετε να ξεκαθαρίζετε τις καταστάσεις που σας πιέζουν και να διώχνετε ότι δεν σας ωφελεί πια. Μετά τις 20/5/14 θα νιώσετε ότι όλα κυλούν πάλι όπως πρέπει , ενώ είναι και πολύ καλή περίοδος για να τακτοποιήσετε θέματα κληρονομικά ή οφειλές προς τρίτους. Ιδιαίτερα 23-25/5/14 η τύχη θα είναι με το μέρος σας , προφέροντας ευκαιρίες και λύσεις σε ότι σας απασχολεί.
ΙΟΥΝΙΟΣ 2014
Θετικός ο μήνας για όσους έχετε αποφασίσει αν μονιμοποιήσετε την σχέση σας , αφού η επιθυμία του συντρόφου σας να είναι πλάι σας θα είναι για εσάς ευχάριστη και θα συμβάλλει στην ψυχική σας αρμονία. Πολλοί ίσως δείτε μια παλιά αγάπη να διεκδικεί μια δεύτερη ευκαιρία , ώστε να είναι ξανά μαζί σας. 24-30/6/14 το ενδιαφέρον σας θα στραφεί στον οικονομικό τομέα , όπου χρειάζεται ιδιαίτερα προσεκτικούς χειρισμούς. Ρυθμίστε οφειλές προς τρίτους , ώστε να αποφύγετε εμπλοκές που θα σας βλάψουν.
ΙΟΥΛΙΟΣ 2014
Το πρώτο 15ήμερο του μήνα , είναι ευνοϊκό για να κάνετε νέες συμφωνίες ή να πραγματοποιήσετε ταξίδια αναψυχής ή επαγγελματικά. Συγγενικά πρόσωπα θα σας απασχολήσουν , ενώ κάποιες προτάσεις επαγγελματικές , πιθανόν να εξελιχθούν προς όφελος σας. Από τις 16/7/14 και μετά ο εργασιακός χώρος θα σας δώσει νέες ευκαιρίες για εξέλιξη , αρκεί αν μην κινηθείτε μέσα από υπερβολικά αισιόδοξη σκέψη. Δώστε προσοχή σε μικροατυχήματα ή διαφωνίες που θα προκύψουν 24-27/7/14 , γιατί σίγουρα δεν θα έχετε θετικά αποτελέσματα. Το ίδιο χρονικό διάστημα θα σας απασχολήσουν επαγγελματικές αλλαγές.
ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2014
Σημαντικός αυτός ο μήνας , αφού για όσου επιθυμείτε μια νέα αρχή στον επαγγελματικό τομέα θα έχετε τώρα τις κατάλληλες προϋποθέσεις. Μέχρι 22/8/14 μπορείτε να απολαύσετε ευχάριστες στιγμές ξεκούρασης , αλλά και να προετοιμαστείτε για εργασιακές επεκτάσεις. Ένα ταξίδι στο εξωτερικό πιθανόν να σας φέρει κοντά σε νέες ιδέες που θα σας καθιερώσουν στον εργασιακό χώρο. Η οικογένεια θα σας στηρίξει σε κάθε ανασφαλή σκέψη. Ερωτικές συναντήσεις στις διακοπές , αλλά και μέσα στον επαγγελματικό χώρο.
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2014
Οι φίλοι μπορούν να στηρίξουν την ψυχολογία σας , αλλά και αν σας βοηθήσουν στην πραγματοποίηση των σχεδίων σας. Μια ερωτική σχέση θα εξελιχθεί μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον και μάλιστα με άτομο που δεν είχατε σκεφτεί ποτέ ερωτικά. Η σχέση αυτή πιθανόν να κρατηθεί μυστική σε όλη την διάρκεια του μήνα. Οι προσωπικές εντάσεις υποχωρούν στις 13/9/14 , όπου το ενδιαφέρον σας μετατοπίζεται στον οικονομικό τομέα , αυξάνοντας τα έσοδα σας , αλλά και την τάση σας για σπατάλες.
ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2014
Ο μήνας αυτός θα σας βάλει σε εσωτερικό απολογισμό και σκέψεις για το πώς θα διευθετήσετε τόσο επαγγελματικά , όσο και οικογενειακά θέματα. Τα οικονομικά σας , θα έχουν τάσεις ανόδου έως 25/10/14 , ενώ παράλληλα θα έχετε αυξημένα έξοδα. Από 26/10/14 και μετά θα μπορείτε να προχωρήσετε στην εφαρμογή νέων ιδεών και συμφωνιών. Καλό επίσης τον παραπάνω χρονικό διάστημα για αγορά μεταφορικού μέσου. Οι μετακινήσεις σας χρειάζονται προσοχή , αφού θα έχετε την τάση για γρήγορες αντιδράσεις. Η αυξημένη αφηρημάδα , ίσως έχει σαν αποτέλεσμα την απώλεια προσωπικών ιδεών.

ΝΕΛΛΗ

 
Σχολιάστε

Posted by στο 4 Νοεμβρίου, 2013 in Αταξινόμητα

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: