RSS

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 3/11-9/11

02 Νοέ.
Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 3/11-9/11

Της Νικολέττα Χατζηιωάννου Bsc

        Πραγματοποιείται ηλιακή έκλειψη στο ξεκίνημα της εβδομάδας στις 3/11 στο ζώδιο του Σκορπιού με την συμμετοχή του Κρόνου και του Ερμή. Μια έντονη και δύσκολη έκλειψη όπου θα φέρει στην επιφάνεια ανασφάλειες και αρνητικά συναισθήματα. Δεν θα λείψουν οι συγκρούσεις και οι βίαιές καταστάσεις. Η παρουσία του Κρόνου λειτουργεί καθοριστικά και απαιτεί την απομάκρυνση της κάθε υπάρχουσας σαθρής και μη λειτουργικής κατάστασης, είτε πρόκειται για σχέση, συνήθεια, συμπεριφορά κτλ Θα επηρεαστούν εντονότερα τα ζώδια του σταθερού σταυρού Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του δεύτερου δεκαημέρου.

            Στην συνέχεια της εβδομάδας στις 5 του μηνός η Αφροδίτη ο πλανήτης του έρωτα και της αγάπης φεύγει από το φλογερό ζώδιο του Τοξότη και εισέρχεται στο αυστηρό και συγκρατημένο ζώδιο του Αιγόκερου. Θα παραμείνει σε αυτήν την θέση μέχρι και τις 5 Μαρτίου λόγω της ανάδρομης πορείας που θα ακολουθήσει από τις 21 Δεκέμβρη μέχρι και τις 31 Ιανουαρίου. Το κλίμα γίνεται πιο αυστηρό υποχρεώνοντας μας να λειτουργούμε πιο υπεύθυνα απέναντι στις σχέσεις μας και στην οικονομική μας διαχείριση. Τα γήινα ζώδια (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) θα ευνοηθούν περισσότερο.

           Την επόμενη μέρα στις 6 του Νοέμβρη κορυφώνεται η σύνοδος του Ήλιου με τον Κρόνο. Μια σύνοδος που μας επηρέαζε από την ημέρα της έκλειψης. Το πλανητικό σκηνικό συνεχίζει να είναι αυστηρό και ίσως πολλοί να νοιώθουμε καταπίεση και μελαγχολία. Είναι η περίοδος όπου απαιτεί  ξεκαθαρίσματα ώστε να αποβάλουμε αρνητικές συνήθειες και να ακολουθήσουμε μια πιο πειθαρχημένη και υπεύθυνη στάση στη ζωή μας. Η διαδικασία αυτή πολλές φορές δεν γίνεται με ήπιο τρόπο. Στις περιπτώσεις που έχουμε φερθεί με ανευθυνότητα είναι λογικό η όψη αυτή να μας επηρεάζει αρνητικά, νοιώθοντας αρκετά πιεσμένοι λόγω των συνεπειών των λαθών μας. Οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του δευτέρου δεκαημέρου θα επηρεαστούν περισσότερο.

          Στο τέλος της εβδομάδας ο Ερμής συναντάει για ακόμη μια φορά τον Ποσειδώνα σχηματίζοντας την όμορφη όψη Τριγώνου. Μια ανάσα λοιπόν χαρίζει αυτή η ευνοϊκή γωνία  ελαφραίνοντας το βαρύ κλίμα των προηγούμενων ημερών, χαρίζοντας μας ένα χαλαρό και ευχάριστο σαββατοκύριακο που σίγουρα όλοι μας χρειαζόμαστε. Τα σοβαρά θέματα που μας είχαν απασχολήσει τις προηγούμενες μέρες βρίσκονται προσωρινά στην άκρη, γιατί το πλανητικό κλίμα μας επιτρέπει να ξεχαστούμε και να αφεθούμε σε δραστηριότητες που μας ανεβάζουν την διάθεση. Τα υδάτινα ζώδια του Καρκίνου, Σκορπιού και Ιχθύ των πρώτων ημερών θα ευνοηθούν εντονότερα από τη συγκεκριμένη όψη.

Δείτε πιο συγκεκριμένα πως επηρεάζεται το κάθε ζώδιο αυτήν την εβδομάδα:

mustafa-soydan-astro-illustrations-aries[1]Κριός: Η έκλειψη στο ξεκίνημα της εβδομάδας όπως και η σύνοδος Ήλιου- Κρόνου λίγες μέρες αργότερα σου δημιουργούν αναστάτωση ψυχολογική. Διάφορα απωθημένα σου έρχονται στην επιφάνεια δίνοντας σου την ευκαιρία να αναθεωρήσεις την όλη σου συμπεριφορά. Δυστυχώς οι εσωτερικές συγκρούσεις είναι κομμάτι της διαδικασίας αυτής και θα πρέπει να είσαι ιδιαιτέρως προσεκτικός ώστε να μην χάσεις την υπομονή σου. Πιθανότατα να υπάρξουν οικονομικά προβλήματα που αφορούν Τράπεζες, Εφορίες και κληρονομιές. Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω φέρνει στο προσκήνιο τα θέματα της καριέρας σου και όλο το χρονικό διάστημα της παραμονής της σε αυτό το ζώδιο θα εμφανιστούν ευκαιρίες που θα προωθήσουν τα επαγγελματικά σου ζητήματα.

mustafa-soydan-astro-illustrations-taurus[1]Ταύρος: Η εβδομάδα αυτή είναι αρκετά έντονη και δύσκολη ειδικά στο ξεκίνημα της. Πραγματοποιείται έκλειψη στο απέναντι ζώδιο από σένα στον Σκορπιό. Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις θα ταρακουνηθούν και θα γίνουν πηγή προβλημάτων. Είναι η ευκαιρία όμως για να αντιληφθείς ποια είναι η πραγματική τους φύση και να δεις ποιες αξίζουν να έχουν θέση στη ζωή σου και ποιες όχι. Στην συνέχεια της εβδομάδας η σύνοδος Ήλιου-Κρόνου θα σε οδηγήσει στο να πάρεις ακόμα πιο σοβαρές αποφάσεις που αφορούν τις σχέσεις σου, και γενικότερα θα πρέπει να υιοθετήσεις μια ώριμη στάση απέναντι στις συνεργασίες σου και τους πολύ κοντινούς σου ανθρώπους. Στις του μηνός η Αφροδίτη εισέρχεται στο ταιριαστό σε σένα ζώδιο του Αιγόκερου όπου θα εξισορροπήσει και θα σταθεροποιήσει τις σχέσεις σου ελαφραίνοντας την ατμόσφαιρα.

mustafa-soydan-astro-illustrations-gemini[1]Δίδυμος: Απαιτητική αυτή η περίοδός όσον αφορά τα εργασιακά σου θέματα. Σκληρή δουλεία με αρκετό φόρτο εργασίας όπου πιθανότατα να έχει σαν συνέπεια την σωματική σου εξάντληση. Σκοπός της έκλειψης αυτής είναι να σε οργανώσει ώστε να εφαρμόσεις ένα πρόγραμμα στη καθημερινότητα σου πιο λειτουργικό όπου θα μπορείς να ανταπεξέρχεσαι στις υποχρεώσεις σου χωρίς άγχος. Τώρα επίσης  ήρθε ο καιρός να ακολουθήσεις μια πιο ισορροπημένη διατροφή, για να έχεις  περισσότερη ενέργεια ώστε να αντιμετωπίσεις το φορτωμένο σου πρόγραμμα. Με την διέλευση της Αφροδίτης από το ζώδιο του Αιγόκερου η περίοδος γίνεται πιο κατάλληλη για ευνοϊκές οικονομικές συμφωνίες με Τράπεζες και Εφορίες. Το Σάββατο φεύγει σιγά σιγά η επιρροή των δύσκολων όψεων επίσης κορυφώνεται η θετική γωνία Ερμή-Ποσειδώνα και έτσι είναι ιδανικό για χαλάρωση και ξεκούραση.

 mustafa-soydan-astro-illustrations-cancer[1]Καρκίνος: Η έκλειψη που κορυφώνεται την Κυριακή στις 3 του Νοέμβρη σε υποχρεώνει να αντιμετωπίζεις με περισσότερη σοβαρότητα τις ερωτικές σου σχέσεις. Σχέσεις χωρίς ουσία που πιθανότατα ήταν στο προσκήνιο του ενδιαφέροντος σου θα λάβουν οριστικό τέλος. Με την έλευση της Αφροδίτης στο απέναντι ζώδιο από σένα τον Αιγόκερω, αλλά και με την σύνοδο Ήλιου –Κρόνου είναι η κατάλληλη περίοδος για να ξεκινήσεις να προσεγγίζεις το θέμα των σχέσεων σου πιο σοβαρά και να συνειδητοποιήσεις ότι για να μπορείς να δημιουργείς ουσιαστικές σχέσεις οφείλεις να συμπεριφέρεσαι πιο ώριμα και υπεύθυνα απέναντι στους άλλους. Το Σαββάτο με το τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα θα έχεις την ανάγκη να εκφραστείς μέσα από τα δημιουργήματα σου ειδικά αν είσαι καλλιτέχνης ευνοείσαι ιδιαιτέρως από τη συγκεκριμένη όψη δίνοντας σου έμπνευση και δημιουργική όρεξη.

mustafa-soydan-astro-illustrations-leo[1]Λέων: Η έκλειψη σε επηρεάζει αρκετά έντονα και σου δημιουργεί εντάσεις μέσα στο οικογενειακό σου περιβάλλον επηρεάζοντας άμεσα και την ψυχολογία σου. Θέματα που προϋπήρχαν έρχονται στην επιφάνεια, όπου τώρα πρέπει να ξεκαθαριστούν. Στη συνέχεια της εβδομάδας πιθανότατα προκύψουν προβλήματα ή αυξημένες ευθύνες στα θέματα του σπιτιού. Προσπάθησε να είσαι περισσότερο ψύχραιμος και να μην είσαι αυστηρός απέναντι στα πρόσωπα της οικογένειας σου. Στις 5 του μηνός η Αφροδίτη φεύγει από το ζώδιο του τοξότη όπου σε ευνοούσε ιδιαίτερα και εισέρχεται στο ζώδιο του Αιγόκερου. Είναι η περίοδος όπου το ενδιαφέρον σου θα το επικεντρώσεις στα θέματα της δουλειάς σου και επίσης  το πλανητικό κλίμα είναι ευνοϊκό για να βελτιώσεις τις σχέσεις σου με τους συναδέλφους σου.

mustafa-soydan-astro-illustrations-virgo[1]Παρθένος: Η έκλειψη Ήλιου που πραγματοποιείται στον Σκορπιό επηρεάζει τον τρόπο σκέψης και έκφρασης σου. Νοιώθεις την ανάγκη να κλειστείς στον εαυτό σου και να αναθεωρήσεις τον τρόπο που αναλαμβάνεσαι τα πράγματα. Στην διάρκεια της διαδικασία  αυτής προσπάθησε να μην γίνεσαι επικριτικός και σκληρός στο τρόπο που εκφράζεσαι ώστε να αποφύγεις συγκρούσεις ή παρεξηγήσεις κυρίως με τα αδέρφια ή τους κοντινούς συγγενείς σου. Παράλληλα η περίοδος είναι κατάλληλη για το ξεκίνημα κάποιου καινούργιου επιμορφωτικού σεμιναρίου. Στην συνέχεια η Αφροδίτη εισέρχεται στις 5 του Νοέμβρη σε ένα ζώδιο που σου ταιριάζει σε αυτό του Αιγόκερου. Θα παραμείνει στο ζώδιο αυτό μέχρι και τις 5 Μαρτίου οπότε ξεκινάει για σένα μια περίοδος ιδανική για διασκέδαση και ερωτικές γνωριμίες, με το απαιτούμενο μέτρο φυσικά διότι ο Αιγόκερως δεν προτιμά τις υπερβολές. Είναι επίσης ευνοϊκό διάστημα για να εκφραστείς δημιουργικά.

mustafa-soydan-astro-illustrations-Libra[1]Ζυγός: Τα οικονομικά σου θέματα επηρεάζει η έκλειψη που πραγματοποιείται στις 3 του μηνός φέρνοντας στην επιφάνεια  οικονομικές ανασφάλειες και προβλήματα. Καλείσαι να βρεις τρόπους να διαχειρίζεσαι καλύτερα τους χρηματικούς σου πόρους ώστε να μην βρίσκεσαι συχνά εκτός προϋπολογισμού. Ένα άλλο πιθανό σενάριο είναι να αναγκαστείς να προσαρμοστείς να ζεις με χαμηλότερες οικονομικές απολαβές διότι δεν αποκλείεται να υπάρχουν απώλειες είτε λόγω περικοπών στο εισόδημα σου είτε επιπλέον οικονομικών ευθυνών που θα προκύψουν. Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερου σε ευνοεί ώστε να περάσεις ευχάριστα στο χώρο του σπιτιού σου, μπορεί μάλιστα να οδηγηθείς στην ανανέωση της διακόσμησης του , κάτι στο οποίο συνηγορεί το τρίγωνο Ερμή- Ποσειδώνα που σου ανεβάζει την διάθεση το Σάββατο.

mustafa-soydan-astro-illustrations-scorpio[1]Σκορπιός: Η έκλειψη πραγματοποιείται στο ζώδιο σου επηρεάζοντας σε άμεσα κλονίζοντας την σχέση σου με τον ίδιο σου τον εαυτό. Γεγονότα και καταστάσεις σε οδηγούν σε απογοητεύσεις και σε αναγκάζουν να αναθεωρήσεις τις είδη υπάρχουσές αξίες σου και την σχέση σου με τον εαυτό σου. Είναι κατάλληλη η εποχή για εσωτερική ενδοσκόπηση και ανάπτυξη όπου θα συμβάλλει στην ανάκτηση της χαμένης σου αυτοπεποίθησης. Στην συνέχεια της εβδομάδας η κορύφωση της συνόδου Ήλιου-Κρόνου σταθεροποιεί την διαδικασία επαναπροσδιόρησης του εαυτού σου καλώντας σε να πάρεις σημαντικές αποφάσεις και πρωτοβουλίες που αν στηρίζονται σε ώριμη σκέψη θα λειτουργήσουν ευνοϊκά στο άμεσο μέλλον. Το Σαββάτο η ατμόσφαιρα γίνεται πιο χαλαρή με το τρίγωνο Ερμή- Ποσειδώνα δίνοντας σου την ευκαιρία να περάσεις ευχάριστα με γνωστούς και φίλους.

mustafa-soydan-astro-illustrations-Sagittarius[1]Τοξότης: Η έκλειψη φέρνει στην επιφάνεια κρυμμένα απωθημένα σου επηρεάζοντας αρνητικά την ψυχολογία σου. Με απαισιοδοξία αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις στην αρχή της εβδομάδας αν και σαν ιδιοσυγκρασία είσαι αρκετά αισιόδοξος. Αυτό που χρειάζεται να κάνεις είναι να αναθεωρήσεις την ως τώρα στάση σου απέναντι στην ζωή κάτι στο οποίο συνηγορεί και η σύνοδος Ήλιου-Κρόνου που κορυφώνεται λίγες μέρες αργότερα. Παράλληλα η Αφροδίτη φεύγει από το ζώδιο σου στις 5 του μηνός και περνάει στον τομέα που εξουσιάζει τα οικονομικά σου ζητήματα. Θα διοχετεύσεις την ενέργεια σου στο τομέα αυτό προσπαθώντας να βρεις τρόπους για να αυξήσεις το εισόδημα σου. Το τρίγωνο Έρμη- Ποσειδώνα που πραγματοποιείται το Σάββατο συντελεί στην ανάκτηση της ψυχικής σου ηρεμίας και ισορροπίας.

mustafa-soydan-astro-illustrations-Capricorn[1]Αιγόκερως: Πιθανότατα η έκλειψη να σου φέρει απογοητεύσεις διότι η πορεία των σχεδίων σου δεν είναι αυτή που περιμένεις. Πηγή των απογοητεύσεων αυτών μπορεί να είναι και άτομα από το φιλικό σου περιβάλλον όπου αποδείχθηκε ότι κακώς είχες βασιστεί σε αυτούς. Σίγουρα αυτή η έκλειψη άλλα και η σύνοδος Ήλιου-Κρόνου σε υποχρεώσει να εργαστείς ακόμα πιο σκληρά για την επίτευξη των στόχων σου. Ταυτόχρονα η Αφροδίτη όπου εισέρχεται στο ζώδιο σου στις 5 του μηνός σου τονώνει την αυτοπεποίθηση  χαρίζοντας σου γοητεία και ελκυστικότητα.  Τα τρίγωνο  Έρμη- Ποσειδώνα θα δημιουργήσει ευνοϊκή ατμόσφαιρα δίνοντας σου την ευκαιρία να περάσεις ευχάριστα και χαλαρά το Σαββατοκύριακο εμπλουτίζοντας τις κοινωνικές σου επαφές.

mustafa-soydan-astro-illustrations-Aquarius[1]Υδροχόος: Τα επαγγελματικά σου ζητήματα επηρεάζει η έκλειψη της 3ης Νοεμβρίου. Οι ευθύνες στα θέματα της καριέρας σου αυξάνονται και εσύ μπορεί να νοιώθεις ιδιαίτερα πιεσμένος αλλά μόνο αν κάνεις υπομονή και χειριστείς σωστά τις καταστάσεις θα έχεις επιτυχία. Η σύνοδος Ήλιου – Κρόνου που πραγματοποιείται λίγες μέρες αργότερα απαιτεί από σένα να πάρεις σημαντικές αποφάσεις που θα επηρεάσουν άμεσα την πορεία της καριέρας σου. Σίγουρα αυτές οι μέρες δεν επιτρέπουν μια ανεύθυνη στάση και συμπεριφορά. Αν θες να αποφύγεις την αρνητική έκβαση των επαγγελματικών σου ζητημάτων καλό θα είναι να εργαστείς με υπομονή, επιμονή και υπευθυνότητα για την επίτευξη των στόχων σου χωρίς να σε πτοούν οι όποιες αποτυχίες. Το Σάββατο το τρίγωνο Έρμη-Ποσειδώνα δημιουργεί ευνοϊκό κλίμα για την προώθηση των επαγγελματικών σου σχεδίων.

mustafa-soydan-astro-illustrations-pisces[1]Ιχθείς: Η έκλειψη του Ηλίου από το ζώδιο του Σκορπιού κλονίζει τις πνευματικές σου αξίες και σε καλεί να αναθεωρήσεις κατά πόσο ο φιλοσοφικός δρόμος που έχεις επιλέξει σε προάγει και σε εξελίσσει σαν προσωπικότητα. Την αναθεώρηση αυτή ενισχύει και η σύνοδος Ήλιου-Κρόνου που κορυφώνεται μετά από λίγες μέρες. Η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Αιγόκερου όπου ευνοεί ιδιαιτέρως τις κοινωνικές σου επαφές και σου δημιουργεί έντονη διάθεση να γνωρίσεις καινούργιους ανθρώπους άλλα και συσφίξεις τις ήδη υπάρχουσες φιλίες σου. Το Σάββατο το τρίγωνο Ερμή- Ποσειδώνα θα σου δώσει την ευκαιρία να επικοινωνήσεις με άτομα που θα προβάλλεις άνετα τις απόψεις σου αλλά παράλληλα θα  εμπλουτιστείς ιδεολογικά και από τις απόψεις των άλλων.

astrological pictures by Mustafa Soydan

 
 

Ετικέτες: , , , , , , , , , , , ,

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: