RSS

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 21/10-27/10

20 Οκτ.
Εβδομαδιαίες προβλέψεις 21/10-27/10

Νικολλέτα Χατζηιωάννουτης Νικολέττας Χατζηιωάννου B.Sc

    Τις πρώτες μέρες της εβδομάδας είναι έντονη η επιρροή της αντίθεσης του Άρη με τον Ποσειδώνα στα ζώδια της Παρθένου και του Ιχθύ αντίστοιχα, όπου κορυφώθηκε στις 20 του Οκτώβρη. Μια όψη που προκαλεί χαοτικές καταστάσεις, εξαπατήσεις, και αυταπάτες. Στον τομέα της υγείας δε θα λείψουν  μολύνσεις, ιώσεις, οργανική εξάντληση. Προσοχή  στην υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ και φαγητού. Θα πρέπει να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθείς του πρώτου δεκαημέρου.

    Ανάδρομη πορεία ακολουθεί ο Ερμής από τις 21 του Οκτώβρη μέχρι και τις 10 Νοέμβρη. Ο Ερμής βρίσκεται στο εσωστρεφές ζώδιο του Σκορπιού, με αποτέλεσμα να ασχοληθούμε με τα εσώτερα προσωπικά μας θέματα και με παρελθοντικές καταστάσεις που αυτή είναι η κατάλληλη περίοδος για να ξεκαθαριστούν. Οι αναδρομές του Ερμή προκαλούν αναβολές και εμπόδια στην καθημερινότητα μας και γενικότερα στα μέσα που σκοπός τους είναι να διευκολύνουν τη ροή της καθημερινότητας. Για αυτό είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν προβλήματα στα μέσα μαζικής μεταφοράς, στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, στα μηχανήματα κτλ. Θα επηρεαστούν εντονότερα τα ζώδια του σταθερού σταυρού Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι.

    Στις 23 του Οκτώβρη ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιο του Σκορπιού, η πλανητική ατμόσφαιρα γίνεται πιο εσωστρεφής κάτι στο οποίο συνηγορεί και ο Ερμής που βρίσκεται στο ίδιο ζώδιο. Η περίοδος είναι κατάλληλη για εσωτερική ενδοσκόπηση , μια διαδικασία απαραίτητη εξάλλου για την ψυχολογική μας αναγέννηση και ανανέωση. Στις 26 του μηνός κορυφώνεται η πολύ όμορφη όψη τριγώνου του Ήλιου με τον Ποσειδώνα, δημιουργώντας μια ρομαντική ατμόσφαιρα, διεγείροντας την ευαίσθητη πλευρά μας και ωθώντας μας να εκφραστούμε μέσα από τη τέχνη. Θα ευνοηθούν ιδιαίτερα τα ζώδια του νερού, (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς) των πρώτων ημερών.

Δείτε πως επηρεάζεται πιο αναλυτικά το κάθε ζώδιο για αυτήν την εβδομάδα:mustafa-soydan-astro-illustrations-aries[1]

Κριός: Τις πρώτες μέρες της εβδομάδας θα υπάρξουν παρεξηγήσεις και μπερδέματα στον εργασιακό σου χώρο. Καλύτερα να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου για να αποφύγεις  αντιπαραθέσεις με τον προϊστάμενο ή  τους συνάδελφους σου. Ο ανάδρομος Ερμής θα φέρει στο προσκήνιο οικονομικά θέματα που είχες παραμελήσει την διευθέτηση τους. Τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος για την τακτοποίηση κάθε οικονομικής εκκρεμότητας που μπορεί να αφορά τρίτους, Εφορίες και τράπεζες. Ο Ήλιος στον Σκορπιό θα φέρει στην επιφάνεια παλαιότερα απωθημένα σου. Αναθεώρησε τον τρόπο που συμπεριφέρεσαι και προσπάθησε να αποφύγεις επαναλαμβανόμενα λάθη. Το Σαββατοκύριακο η όμορφη όψη μεταξύ Ήλιου και Ποσειδώνα σε κάνει να νοιώθεις πιο ήρεμος τονίζοντας την ρομαντική και ερωτική σου διάθεση.

mustafa-soydan-astro-illustrations-taurus[1]

Ταύρος: Ο ανάδρομος Ερμής και ο Ήλιος από το ζώδιο του Σκορπιού σηματοδοτούν μια περίοδο που οι σχέσεις σου θα βρίσκονται στο προσκήνιο. Το πλανητικό κλίμα είναι ευνοϊκό για την πλήρη κατανόηση της θέσης σου απέναντι στους άλλους. Θέματα που βρίσκονται σε εκκρεμότητα καλείσαι να τακτοποιήσεις και να κλείσεις. Δεν αποκλείεται άτομα από το παρελθόν να εισβάλλουν ξανά στην ζωή σου, παίζοντας καταλυτικό ρόλο σε αυτήν την διαδικασία του ξεκαθαρίσματος. Στο τέλος της εβδομάδας η ατμόσφαιρα είναι αρκετά ρομαντική και ήρεμη. Ξέχασε για λίγο τα προβλήματα και τις σκοτούρες της καθημερινότητας απολαμβάνοντας την τέχνη και όμορφες στιγμές με τον ερωτικό σου σύντροφο ή τους στενούς σου φίλους.

mustafa-soydan-astro-illustrations-gemini[1]

Δίδυμοι: Στην αρχή της εβδομάδας θα πρέπει να είσαι προσεκτικός στις επικείμενες παρεξηγήσεις που πιθανόν να υπάρχουν στον επαγγελματικό σου τομέα. Η ατμόσφαιρα δεν είναι ξεκάθαρη και καλό είναι να αποφύγεις να δράσεις και να πάρεις αποφάσεις διότι οι λανθασμένες σου εκτιμήσεις θα έχουν αρνητικό αντίκτυπο στην επαγγελματική σου πορεία και στην ψυχολογία σου. Ο κυβερνήτης του ζωδίου σου Ερμής γίνεται ανάδρομος περιπλέκοντας τα ζητήματα της καθημερινότητας σου. Αναβολές και εμπόδια στο πρόγραμμα σου δε  θα λείπουν με συνέπεια να σου προκαλούν εκνευρισμό και να σου χαλούν την διάθεση. Φρόντισε να διατηρείς την ψυχραιμία σου ώστε να βρεις πιο εύκολα εναλλακτικές λύσεις στα προβλήματα που θα εμφανιστούν.

mustafa-soydan-astro-illustrations-cancer[1]

Καρκίνος: Εκτός από τον Ερμή που βρίσκεται στο Σκορπιό αυτή την εβδομάδα κάνει την είσοδο του και ο Ήλιος σε αυτό το ζώδιο που τόσο σου ταιριάζει. Η αναδρομή του Ερμή δεν σε επηρεάζει τόσο απλά θα πρέπει να είσαι προσεκτικός στο τρόπο που εκφράζεσαι, διότι είναι πολύ πιθανό να παρεξηγηθείς για την συμπεριφορά σου. Το σαββατοκύριακο κορυφώνεται το πολύ όμορφο τρίγωνο Ήλιου- Ποσειδώνα τονίζοντας την συναισθηματική σου φύση. Πολύ ευνοϊκή όψη για καλλιτέχνες, όπου μπορούν να εκφραστούν μέσα από τα δημιουργικά τους ταλέντα. Η διάθεση σου για έρωτες και διασκεδάσεις είναι αρκετά ανεβασμένη άλλα μην τρέφεις μεγάλες προσδοκίες για τους έρωτες με τους οποίους θα εμπλακείς αυτήν την περίοδο. Έχε συγκρατημένη αισιοδοξία μόνο ο χρόνος μπορεί να σου δείξει ποια θα είναι η πορεία των καινούργιων σου γνωριμιών.

mustafa-soydan-astro-illustrations-leo[1]

Λέων: Προσοχή στο ξεκίνημα της εβδομάδας σε οικονομικά θέματα. Απέφυγε οικονομικές συμφωνίες, που πολύ πιθανό οι όροι να μην είναι τόσο ευνοϊκοί όσο περίμενες, αλλά και τις αγορές που εύκολα σε βγάζουν εκτός προϋπολογισμού. Στη συνέχεια  με τον ανάδρομο Ερμή αλλά και με τον Ήλιο από το ζώδιο του Σκορπιού θα στρέψεις το ενδιαφέρον σου στα εσωτερικά προσωπικά σου θέματα. Είναι η περίοδος όπου θα αναθεωρήσεις πολλές από τις απόψεις σου, αλλά και την πορεία που έχεις ακολουθήσει για να δεις αν ικανοποιεί τις βαθιές ψυχολογικές σου ανάγκες. Το τρίγωνο του Ήλιου- Ποσειδώνα που κορυφώνεται στις 26 του μηνός θα συμβάλλει στην ψυχική σου ηρεμία.

mustafa-soydan-astro-illustrations-virgo[1]

Παρθένος: Με την αντίθεση του Άρη- Ποσειδώνα στο ζώδιο σου οι εξαπατήσεις και οι συγχύσεις στις σχέσεις και τις συνεργασίες θα είναι το κύριο θέμα στην αρχή της εβδομάδας. Να είσαι ιδιαίτερα επιφυλακτικός  σε άτομα και συνεργασίες αυτές τις ημέρες για μην απογοητευτείς στην συνέχεια. Με τον ανάδρομο Ερμή και τον Ήλιο στο ζώδιο του Σκορπιού οι επαφές και οι συναντήσεις με συγγενείς και γείτονες θα είναι έντονές. Προσοχή στις παρεξηγήσεις που μπορεί να προκύψουν με τα αδέρφια και τα στενά συγγενικά σου πρόσωπα. Θα νοιώσεις την ανάγκη να αναθεωρήσεις απόψεις και να στραφείς σε δραστηριότητες που θα σε εξελίξουν πνευματικά.

 mustafa-soydan-astro-illustrations-Libra[1]

Ζυγός: Ο Ερμής θα είναι σε ανάδρομη φορά από τις 21 του Οκτώβρη και για τρεις βδομάδες περίπου. Καλό θα ήταν αυτό το διάστημα να αποφύγεις να κλείσεις σοβαρές οικονομικές συμφωνίες. Το πλανητικό κλίμα δεν σε ευνοεί στο να πάρεις τις ορθές αποφάσεις όπου θα έχουν ως συνέπεια την θετική έκβαση των οικονομικών σου θεμάτων. Ο Ήλιος φεύγει από το δικό σου ζώδιο και εισέρχεται στον ζώδιο του Σκορπιού, όπου το τρίγωνο που θα σχηματίσει το Σάββατο με τον Ποσειδώνα  θα δημιουργήσει όμορφο κλίμα στον εργασιακό σου τομέα τονίζοντας την δημιουργική σου διάθεση και πολύ πιθανό να πάρεις ηθική ικανοποίηση από εργασία που κατάφερες και διαχειρίστηκες με το καταλληλότερο τρόπο.

mustafa-soydan-astro-illustrations-scorpio[1]

Σκορπιός: Από τις 23 του μηνός ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιο σου, μαζί με τον ανάδρομο Ερμή που επίσης βρίσκεται στο υδάτινο ζώδιο του Σκορπιού η ανάγκη σου για αυτοέκφραση είναι επιτακτική. Καλό θα είναι να είσαι αρκετά προσεκτικός στο πως εκφράζεις και διατυπώνεις τις προσωπικές σου απόψεις διότι δεν θα είναι δύσκολο να παρεξηγηθεί η συμπεριφορά σου ως αλαζονική και εγωκεντρική. Το σαββατοκύριακο η ευνοϊκή για σένα όψη του τριγώνου μεταξύ Ήλιου- Ποσειδώνα θα σου δώσει την ευκαιρία να προβάλλεις την προσωπικότητα σου γοητεύοντας και μαγνητίζοντας το περίγυρο σου.

mustafa-soydan-astro-illustrations-Sagittarius[1]

Τοξότης: Οι απογοητεύσεις στο επαγγελματικό σου τομέα που υπήρξαν αυτή τη περίοδο ήταν έντονες. Πολλές από τις προσπάθειες που έκανες για την επίτευξη των προσωπικών σου στόχων αποδείχθηκαν μάταιες. Μην αφήσεις αυτές τις καταστάσεις να επηρεάσουν την αισιόδοξη ματιά σου. Αυτό το διάστημα ενδείκνυται για εσωτερική ενδοσκόπηση και αναθεώρηση ώστε να μπορέσεις σε πιο γερές βάσεις να θέσεις τα θεμέλια των επαγγελματικών σου στόχων. Το σαββατοκύριακο οι άνθρωποι του στενού οικογενειακού σου περιβάλλοντος σε στηρίζουν και σε βοηθούν ώστε να επανακτήσεις την αισιοδοξία και την αυτοπεποίθηση σου.

mustafa-soydan-astro-illustrations-Capricorn[1]

Αιγόκερος: Η έλευση του Ήλιου στον Σκορπιό σου δημιουργεί κοινωνική διάθεση και σου εντείνει την επιθυμία να γνωρίσεις ανθρώπους με σκοπό την ανταλλαγή των απόψεων σας. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή, επίσης από το ζώδιο του Σκορπιού σε ωθεί στην αναθεώρηση των ιδεών σου και των στόχων σου ώστε να αξιολογήσεις κατά πόσο έχουν λειτουργική χρησιμότητα στην πορεία της ζωής σου. Το σαββατοκύριακο θα έχεις την ευκαιρία να έχεις κοινωνικές επαφές με ανθρώπους οι οποίοι είναι φορείς νέων ιδεών που σε ωθούν να δεις την ζωή μέσα από ένα πιο ιδεατό πρίσμα. Αν είσαι από την φύση σου πιο πραγματιστής οι νέες ιδέες αυτές μπορεί να μην σε επηρεάσουν άμεσα αλλά μπορούν να γίνουν τροφή για μετέπειτα αναθεωρήσεις.

mustafa-soydan-astro-illustrations-Aquarius[1]

Υδροχόος: Ο ζωοδότης Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιο του Σκορπιού  και τα επαγγελματικά σου θέματα θα βρίσκονται στο προσκήνιο από τις 23 του μηνός και για ένα μήνα περίπου. Είναι η κατάλληλη περίοδος ώστε να δραστηριοποιηθείς για την επίτευξη των επαγγελματικών σου σκοπών. Υπάρχει όμως και ο ανάδρομος Ερμής όπου σε αναγκάζει να είσαι πολύ προσεκτικός και επιφυλακτικός διότι δεν θα λείπουν οι παρεξηγήσεις με τους συναδέλφους σου που τελικά μπορεί αποδειχθούν τροχοπέδη στις προσωπικές σου επιδιώξεις. Σημαντικές ευκαιρίες θα έχεις μέσα στο Σαββατοκύριακο να γνωρίσεις τα κατάλληλα άτομα για να σε βοηθήσουν στην προώθηση των επαγγελματικών σου θεμάτων.

mustafa-soydan-astro-illustrations-pisces[1]

Ιχθείς: Η κορύφωση της αντίθεσης του Άρη – Ποσειδώνα που πραγματοποιήθηκε στις 20 του μηνός συνεχίζει για λίγες ακόμα μέρες να σε επηρεάζει αρνητικά. Πιθανώς εμπιστεύτηκες τα ακατάλληλα άτομα και απογοητεύτηκες όταν διαπίστωσες τη λάθος επιλογή σου. Η ψυχολογία σου είναι αρκετά πεσμένη νοιώθοντας παράλληλα μια εσωτερική σύγχυση και ανασφάλεια για το πώς θα πρέπει να πορευτείς στη συνέχεια. Στις 23 του μηνός εισέρχεται ο Ήλιος στο ταιριαστό για σένα ζώδιο του Σκορπιού κα το τρίγωνο που πραγματοποιεί με τον Ποσειδώνα στις 26 του μηνός θα σου ανεβάσει την ερωτική και ρομαντική σου διάθεση. Ένα ταξιδάκι αναψυχής επίσης θα σε βοηθούσε να βάλεις μια τάξη στις σκέψεις σου ώστε να  ξεπεράσεις τις παλαιότερες απογοητεύσεις.

astrological pictures by Mustafa Soydan

 
 

Ετικέτες: , , , , , , , , , , , , ,

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: