RSS

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 6/10-12/10

05 Οκτ.
Εβδομαδιαίες προβλέψεις  6/10-12/10

Νικολλέτα ΧατζηιωάννουΤης Νικολέττας Χατζηιωάννου Β.Sc

Η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του τοξότη στις 8 του μήνα και κάνει το κλίμα πιο ανάλαφρο με περισσότερη  κοινωνικότητα και διάθεση για φλερτ και περιπέτειες. Η δύσκολή όψη όμως του τετραγώνου με τον Ποσειδώνα που πραγματοποιείται στις 9 του μηνός θα φέρει αρκετές πλάνες και αυταπάτες στο προσκήνιο για αυτό και χρειάζεται προσοχή στις σχέσεις μας και στην οικονομική μας διαχείριση. Οι Δίδυμοι, Παρθένοι , Τοξότες και Ιχθείς των πρώτων ημερών επηρεάζονται περισσότερο.

Η σύνοδος του Ερμή με τον Κρόνο στο ζώδιο του σκορπιού στις 8/10 θα φέρει ανασφάλειες και συντηρητικό  τρόπο σκέψης . Η συναισθηματική και ευαίσθητη φύση του ζωδίου θα δώσει μια μελαγχολική  χροιά και μια αίσθηση μοναξιάς αυτήν την εβδομάδα κυρίως στους Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους του δευτέρου δεκαημέρου. Αλλά θα δώσει παράλληλα και την ευκαιρία να αναδιοργανωθούν και να ταξινομηθούν σχέδια και σκέψεις που είναι σε εκκρεμότητα.

Και στο τέλος της εβδομάδας ο ζωοδότης  Ήλιος συναντά τον Δία, τον πλανήτη της επέκτασης άλλα και της υπερβολής όταν σχηματίζει δυσμενείς όψεις με άλλους πλανήτες, όπως στην προκειμένη περίπτωση. Το τετράγωνο λοιπόν μεταξύ  Ήλιου και Δία θα φέρει αισιοδοξία, χαρά, γενναιοδωρία και κοινωνικότητα στις σχέσεις  άλλα όλα αυτά χωρίς μέτρο και με αρκετή δόση  επιπολαιότητας. Τα παρορμητικά ζώδια Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι γεννημένοι στο τέλος του δευτέρου δεκαημέρου θα νοιώσουν τις επιδράσεις αυτής της γωνίας εντονότερα.

Δείτε πως επηρεάζεται πιο συγκεκριμένα το κάθε ζώδιο αυτήν την εβδομάδα:

Κριός: Η Αφροδίτη στον τοξότη σου ταιριάζει πολύ οπότε η επιρροή της θα είναι αρκετά ευνοϊκή για σένα για τους περίπου δύο μήνες όπου θα παραμείνει σε αυτό το ζώδιο. Θα είναι μια περίοδος κατάλληλη για μακρινά ταξίδια, περιπέτειες και καθόλου απίθανο να γνωρίσεις νέους ενδιαφέροντες ανθρώπους . Σε συνδυασμό με τον Ήλιο στο ζυγό, η διάθεση σου για κοινωνικές συναναστροφές βρίσκεται στα ύψη. Προσοχή όμως γιατί ο υπερβολικός σου ενθουσιασμός  μπορεί να σε οδηγήσει σε συμπεριφορές επιβαρυντικές προς τους άλλους όπου θα ερμηνευτούν ως αλαζονικές και εγωιστικές, όπου καθόλου απίθανο να σε οδηγήσουν σε παρεξηγήσεις με το περίγυρο σου.

Ταύρος:  Η σύνοδος του Ερμή με τον Κρόνο θα επηρεάσει τις σχέσεις σου. Είναι κατάλληλη η εβδομάδα για να επιλύσεις παρελθοντικά θέματα και διαφωνίες με τον σύντροφο  σου, τους στενούς σου συνεργάτες και τους φίλους σου. Προσπάθησε να μην είσαι αδιάλλακτος και υποκειμενικός στις απόψεις σου, καλύτερα να ακούσεις  τον συνομιλητή σου και να δώσεις λίγο χρόνο στον εαυτό σου για να επεξεργαστείς τα όσα συζητήθηκαν. Η συγκεκριμένη γωνία μπορεί να σου δώσει την ευκαιρία να δημιουργηθεί πιο ουσιαστική επικοινωνία ανάμεσα σε εσένα και το περιβάλλον σου αν την εκμεταλλευτείς σωστά. Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Δία στο τέλος της εβδομάδας μπορεί να σου φέρει αρκετές ευκαιρίες στα επαγγελματικά σου . Πρόσεχε μην υπερεκτιμήσεις τις ικανότητες σου και αναλάβεις υποχρεώσεις στις οποίες δεν θα μπορέσεις να είσαι συνεπής.

Δίδυμοι: Η Αφροδίτη στον τοξότη θα ενισχύσει την γοητεία σου βοηθώντας σε στο να γίνεσαι πιο εύκολα αποδεκτός και συμπαθής στους άλλους. H συμπεριφορά σου θα είναι ευχάριστη και η στάση σου πιο διπλωματική και συγκαταβατική, στην προσπάθεια σου να αποφεύγεις καυγάδες και διαφωνίες. Το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα μπορεί να ελκύσει ανθρώπους που θα εκμεταλλευτούν αυτήν την «ανεκτική» σου συμπεριφορά οπότε θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός ώστε να τους αναγνωρίσεις και να μπορέσεις να τους θέσεις εγκαίρως τα όρια σου. Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Δία το σαββατοκύριακο θα απογειώσει την ερωτική σου διάθεση. Τα φλερτ , οι έρωτες και οι διασκεδάσεις όχι απλά δεν θα λείπουν αλλά καθόλου απίθανο το σαββατοκύριακο αυτό να είναι ένα από τα πιο ξέφρενα των τελευταίων μηνών. Μην περιμένεις πάντως οι πιθανές ερωτικές γνωριμίες να έχουν μακρόχρονη διάρκεια.

Καρκίνος:  Είναι  μια βδομάδα που την ενέργεια σου την διοχετεύεις στην αποκατάσταση της συναισθηματικής σου ισορροπίας  χωρίς να έχεις διάθεση για διασκεδάσεις και κοινωνικές συναναστροφές. Το πλανητικό κλίμα είναι κατάλληλο για εσωτερική ενδοσκόπηση  και συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα με σκοπό να απαλλαγείς από κακές συνήθειες και μπλοκαρίσματα του παρελθόντος. Η εσωτερική σου κάθαρση σε κάνει και νοιώθεις πιο αισιόδοξος και με αυξημένη την αυτοπεποίθηση σου και καθόλου απίθανο αυτό το εσωτερικό ξεκαθάρισμα να σε οδηγήσει στην επιθυμία να εξωραΐσεις τον  χώρο του σπιτιού σου ή να ανανεώσεις την διακόσμηση του.

Λέων:  Η είσοδος της Αφροδίτης στον Τοξότη ανεβάζει κατά πολύ την ερωτική σου διάθεση. Το χρονικό διάστημα που θα παραμείνει σε αυτό το ζώδιο τα φλερτ και οι ερωτικές γνωριμίες θα κυριαρχήσουν στην ζωή σου. Αυτήν την εβδομάδα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός γιατί οι πιθανές νέες γνωριμίες  θα αποδειχθούν πολύ λιγότερο σημαντικές από αυτό που αρχικά πίστευες. Οι καλλιτέχνες ευνοούνται ιδιαιτέρως αυτήν την εβδομάδα με την δημιουργικότητα τους να βρίσκεται σε πολύ υψηλά επίπεδα. Η σύνοδος Ερμή- Κρόνου βγάζει στην επιφάνεια αρνητικά συναισθήματα και απωθημένα  δημιουργώντας εντάσεις στο οικογενειακό σου περιβάλλον. Για να μην κλονιστούν οι σχέσεις σου με τα άτομα της οικογενείας σου καλό θα ήταν να παραμείνεις ψύχραιμος ώστε να διαχειριστείς όσο το δυνατόν πιο σωστά αυτές τις καταστάσεις.

Παρθένος:  Τα οικονομικά σου θέματα αποσπούν την προσοχή σου.  Νοιώθεις την ανάγκη να αυξήσεις τα υλικά σου αποκτήματα κάνοντας τις αντίστοιχες επενδύσεις ή συμφωνίες. Σίγουρα οι ευκαιρίες δε θα λείψουν αλλά περίμενε λίγες ημέρες ακόμα διότι αυτή η εβδομάδα δεν ενδείκνυται  για τέτοιου είδους κινήσεις, γιατί ο υπερβολικός σου ενθουσιασμός και η επιθυμία σίγουρα δεν είναι οι καλύτεροι σύμβουλοι για να λάβεις τις πιο σωστές αποφάσεις. Επίσης η τάση σου για επίδειξη μπορεί να σε οδηγήσει σε αγορές που δεν σου είναι ιδιαίτερα χρήσιμες με αποτέλεσμα να βγεις εύκολα εκτός προϋπολογισμού. Παράλληλα με την Αφροδίτη στον Τοξότη νοιώθεις έντονα την ανάγκη να παραμείνεις σπίτι και να μοιραστείς όμορφες στιγμές με την οικογένεια σου και τον σύντροφο σου.

Ζυγός: Το τετράγωνο Ήλιου- Δία σε επηρεάζει άμεσα μιας και ο Ήλιος εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σου. Η ανάγκη σου να προβάλλεις τον εαυτό σου και τις επιθυμίες σου τόσο στο στενό σου κύκλο όσο και στον επαγγελματικό σου περιβάλλον μπορεί να σου προκαλέσει προβλήματα αν δεν μάθεις να ελέγχεις τον παρορμητισμό σου και τον ενθουσιασμό σου. Προσπάθησε να βάλεις μέτρο στον εαυτό σου,  να μην παρασυρθείς από την υπερβολική αυτοπεποίθηση και σιγουριά που νοιώθεις αυτό το διάστημα, γιατί δεν θα είναι δύσκολο να παρεξηγηθείς με τους στενούς σου φίλους και τους συνεργάτες σου λόγω της αλαζονικής σου συμπεριφοράς.

Σκορπιός: Η σύνοδος Ερμή- Κρόνου πραγματοποιείται στο ζώδιο σου. Απωθημένα και σκέψεις αρνητικές έρχονται στην επιφάνεια με αποτέλεσμα να είσαι αρκετά επιφυλακτικός στο πως ακριβώς πρέπει να εκφραστείς, φοβούμενος την αντίδραση των άλλων. Αυτός ο περιορισμός της αυτοέκφρασης σου σε ωθεί στο κλείσιμο του εαυτού σου γεμίζοντας σε με μνησικακία και πικρία. Η καταλληλότερη αντιμετώπιση μιας τέτοιας κατάστασης είναι η σωστή νοητική επεξεργασία αυτών των συναισθημάτων για να νοιώσεις ότι απελευθερώνεσαι από κρυμμένα αρνητικά συναισθήματα που υπήρχαν εδώ και καιρό. Προσπάθησε να χαλιναγωγήσεις την τάση που έχεις αυτές τις μέρες για άσκοπες αγορές με σκοπό να ανεβάσεις την πεσμένη σου διάθεση.

Τοξότης: Η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο σου ομορφαίνοντας σε και εξωτερικά και εσωτερικά. Η έκφρασή σου γλυκαίνει νοιώθοντας την ανάγκη να διατηρείς την αρμονία στις σχέσεις σου. Αυτή η στάση σου προκύπτει από μια εσωτερική ισορροπία που έχεις κάνοντας σε λιγότερο αυστηρό απέναντι στον εαυτό σου αλλά και στους άλλους . Είναι η κατάλληλη περίοδος για να ανανεώσεις την εμφάνιση σου αλλά πρόσεχε μην αγοράσεις είδη καλλωπισμού που τελικά δεν σου χρειάζονται. Είσαι σε αρκετά κοινωνική φάση και καθόλου απίθανο να γνωρίσεις νέους ανθρώπους που θα σε βοηθήσουν στην πραγματοποίηση των στόχων σου. Να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε οικονομικές συμφωνίες γιατί μπορεί να αποδειχτούν όχι και τόσο ευνοϊκές για εσένα.

Αιγόκερως: Αυτήν την εβδομάδα θα έχεις αρκετές ευκαιρίες για να προβληθείς στο επαγγελματικό σου περιβάλλον . Το θέμα είναι  να τις διαχειριστείς σωστά για να σε ωφελήσουν μακροχρόνια και να μπορέσεις να επεκταθείς σε επαγγελματικό επίπεδο. Καθόλου απίθανο να νοιώθεις ότι οι συνεργάτες σου έχουν αρκετές απαιτήσεις από σένα. Μην φερθείς επιπόλαια (αν και δεν σε χαρακτηρίζει μια τέτοια συμπεριφορά) εκμεταλλεύσου την πρακτικότητα και την λογική σου για να μην χαθούν οι συγκεκριμένες ευκαιρίες.

Υδροχόος: Η σύνοδος Ερμή-Κρόνου επηρεάζουν τον επαγγελματικό σου τομέα. Η πορεία της καριέρας σου είναι στο προσκήνιο. Μπορεί να έχεις μια  απαισιόδοξη στάση και αρκετές αμφιβολίες για το αν θα υπάρξει πρόσφορο έδαφος ώστε να πραγματοποιηθούν τα σχέδια σου. Το θετικό είναι ότι η επιρροή αυτής της όψης είναι παροδική οπότε και η αβεβαιότητα που νοιώθεις αυτό το διάστημα γρήγορα θα δώσει τη θέση της σε μια πιο αισιόδοξη οπτική των επαγγελματικών σου θεμάτων. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Τοξότη θα ευνοήσει τις κοινωνικές και φιλικές σου σχέσεις, προσοχή μόνο στις παρεξηγήσεις που μπορεί να υπάρξουν αυτήν την εβδομάδα.

Ιχθείς: Παρεξηγήσεις και αυταπάτες στα επαγγελματικά σου θέματα μπορεί να δημιουργήσει το τετράγωνο Αφροδίτης- Ποσειδώνα. Θα έχεις την τάση να παρεξηγείς την  συμπεριφορά των συναδέλφων σου. Η φαντασία σου θα οργιάζει βγάζοντας αυθαίρετα συμπεράσματα με αποτέλεσμα να στεναχωρηθείς, ουσιαστικά χωρίς λόγο. Παράλληλα η περίοδος αυτή είναι κατάλληλη για να ξεκινήσεις επιμορφωτικά σεμινάρια και γενικότερα να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου όπου γιατί όχι, θα μπορούσε να αποτελέσει και μια εποικοδομητική διέξοδο στα πιθανά προβλήματα στον εργασιακό σου τομέα.

Τηλ: 6988194809

 
1 σχόλιο

Posted by στο 5 Οκτωβρίου, 2013 in Εβδομαδιαίες προβλέψεις

 

Ετικέτες: , , , , , , , , , , , , ,

One response to “Εβδομαδιαίες προβλέψεις 6/10-12/10

  1. Μαρκέλλα

    5 Οκτωβρίου, 2013 at 10:49

    Πολυ ενδαφέρον! Θαυμάσια ανάλυση!

     

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: