RSS

Ταρώ μήνα Οκτωβρίου

04 Οκτ.
Ταρώ μήνα Οκτωβρίου

kanaris

Απο τον Άρη Κάραλη

Κριός

Όραμα και Υπομονή

 kriostarot

Τον τελευταίο καιρό σε πιάνει όλο και περισσότερο μια ανησυχία σχετικά με το μέλλον σου και γενικότερα με το που πας σαν προσωπική πορεία. Μέχρι κάποιο βαθμό έχεις μια ανησυχία για το εάν τα πράγματα γίνονται όπως πρέπει να γίνουν αλλά τελικά θα χρειαστεί να ακολουθήσεις την πεπατημένη σε κάποια θέματα αλλιώς θα μπλέξεις τα πράγματα. Καλό είναι να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα που θέλεις να κάνεις αλλά όχι μέσα από νεύρα και ένταση γιατί τα αποτελέσματα θα είναι τα αντίθετα από αυτά που θέλεις.

Στον οικονομικό τομέα προς το παρόν είσαι οριακά καλά. Βρίσκεις τα χρήματα που χρειάζεσαι αλλά αυτό δεν σου αρκεί. Προβληματίζεσαι για το τι μπορείς να κάνεις για να αυξήσεις το εισόδημά σου και προσπαθείς να βρεις μια λύση για να μην έχεις ανάγκη κανέναν.

Γενικά μέσα σε αυτήν την περίοδο δεν έχεις ιδιαίτερη ανάγκη για να επικοινωνήσεις με φίλους και γνωστούς. Αυτό δεν αποκλείει το να ακούς κάποιες συμβουλές από το φιλικό σου περιβάλλον που τώρα πρέπει να τις λάβεις αρκετά σοβαρά υπόψη σου. Αν είχες κάποια σχέδια μέσα στο μυαλό σου τώρα μπορεί για λίγο να τα αναβάλεις μέχρι να ξεκαθαρίσεις κάποιες σκέψεις μέσα στο μυαλό σου.

Μέσα στην σχέση σου κάποιο πρόβλημα σε κάνει να μην βιώνεις τα συναισθήματα που θα ήθελες. Κάνεις έναν μικρό απολογισμό για όλα αυτά που έχεις περάσει και σκέφτεσαι να προσανατολιστείς σε κάτι καινούργιο.

Αν δεν έχεις σχέση, αυτό σε απασχολεί όλο και περισσότερο τον τελευταίο καιρό. Πάρε όσο χρόνο χρειάζεσαι για να αφήσεις πίσω σου το παρελθόν και οραματίσου αυτό που θέλεις να σου έρθει. Όσο πιο ξεκάθαρος/η είσαι σε αυτό, τόσο καλύτερη θα είναι η κατάσταση που θα έλξεις.

Μέσα στο σπίτι και την οικογένειά σου το κλίμα μπορεί να είναι λίγο βαρύ αυτήν την περίοδο κυρίως λόγο κάποιας δικιά σου στάσης που εσύ κρατάς απέναντι στους δικού σου. Άλλαξε την στάση σου στο θέμα αυτό και δεις και πολλά ακόμα να αλλάζουν.

Μέσα στην εργασία σου κάτι σε απασχολεί πολύ έντονα. Μια πρόσφατη αλλαγή μέσα σε αυτήν μπορεί να σου δημιουργεί μεγαλύτερο πρόβλημα από αυτό που περίμενες και πλέον σκέφτεσαι να πάρεις θέση στα πράγματα.

Αν έχεις δική σου δουλειά τώρα είναι μια περίοδος που θα χρειαστεί να δώσεις λύση σε προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί από δική σου υπαιτιότητα. Κάνε αυτό που ξέρεις ότι πρέπει να γίνει και λάβε σοβαρά υπόψη σου ανθρώπους που γνωρίζουν καλύτερα από σένα.

Αν δεν έχεις καθόλου δουλειά τώρα θα πρέπει να σκεφτείς πολύ σοβαρά την εκδοχή να πάρεις απόφαση για το τι είναι αυτό που θέλεις να κάνεις. Αποφάσισε τι είναι αυτό και ο δρόμος σου θα ανοίξει προς τα εκεί.

Μερικές φορές κολλάμε στο στάδιο του να σχεδιάζουμε την ζωή μας αλλά δεν κάνουμε το επόμενο βήμα. Μην αφήνεσαι σε αυτό. Αν χρειάζεται να κάνεις κάτι, αυτό είναι οραματιστείς εσύ το δικό σου μέλλον.

 

 

 

Ταύρος

Επιθυμίες

 tayrost

Αυτήν την περίοδο εστιάζεσαι περισσότερο στα δικά σου εσωτερικά συναισθήματα και έχεις την τάση να θέλεις να περάσεις καλά με τον εαυτό σου αλλά και τους άλλους. Αρχίζεις να συντονίζεσαι όλο και περισσότερο με αυτό που ξέρεις ότι θέλεις, χωρίς να φοβάσαι να το κυνηγήσεις, ότι κι αν είναι αυτό.

Μια οικονομική βοήθεια σου έρχεται από τρίτα άτομα. Το περιμένεις και κάνεις υπομονή για αυτό, χωρίς να πιέζεις καταστάσεις. Ξέρεις ότι αυτή η βοήθεια ακόμα κι αν δεν είναι οικονομικής φύσεως θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις αρκετά προβλήματα που αντιμετωπίζεις αυτήν την περίοδο.

Να προσέξεις ιδιαίτερα ένα οικονομικό πρόβλημα που μπορεί να σου δένει τα χέρια. Κάποια πράγματα τα σκέφτεσαι από όποια γωνία μπορείς να τα σκεφτείς για να μπορέσεις να βρεις την λύση. Πρόσεξε ιδιαίτερα κάποιες συμφωνίες που μπορεί κλείσεις και μην υπογράψεις τίποτα που μπορεί μακροχρόνια να αποδειχθεί σαν δέσμευση γιατί με δυσκολία θα απεμπλακείς.

Μέσα στην σχέση σου αισθάνεσαι καλά και τώρα έχεις να συζητήσεις πολλά με τον/ην σύντροφό σου. Βλέπεις ότι μπορείς να λύσεις οποιοδήποτε θέμα αφορά εσένα και τον/ην σύντροφό σου και τώρα είναι μια περίοδος που αισθάνεσαι πολύ ερωτικά μαζί του/της. Αξιοποίησε αυτήν την περίοδο για να κάνεις σχέδια για την σχέση σου και μην χάσεις την όποια ευκαιρία θα έχεις για να περάσεις καλά και στον ερωτικό σου τομέα.

Αν δεν έχεις σχέση και είσαι μόνος/η, μέσα σε αυτήν την περίοδο θα μπορέσεις να κάνεις μια πολύ καλή σχέση που έχει πολλά να σου δώσει γιατί έχεις πλέον πολλά να δώσεις κι εσύ. Βρίσκεσαι σε μια φάση που γνωρίζεις πολύ καλά τι θα ήθελες από έναν/μία σύντροφο. Ακολούθα το ένστικτό σου και δεν θα χάσεις.

Μέσα στο σπίτι και την οικογένειά σου πολλές συζητήσεις που γίνονται τον τελευταίο καιρό θα είναι πολύ αποκαλυπτικές για σένα. Θα καταλάβεις και θα μάθεις πράγματα που μέχρι τώρα ίσως δεν γνώριζες. Αυτό θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις καλύτερη αντίληψη για την κατάσταση όποια κι αν είναι αυτή. Μην φοβηθείς να ακούσεις κάποιες προτάσεις ή και συμβουλές που θα σου δοθούν. Αξιοποίησέ τες γιατί θα σου δοθούν για καλό.

Μέσα στην εργασία σου, η κατάσταση έχει αρχίσει να μην σε ευχαριστεί. Θα ήθελες τα πράγματα διαφορετικά αλλά δεν είναι. Προσπάθησε να μην δεσμευθείς περισσότερο από όσο έχεις δεσμευθεί μέχρι τώρα και κράτα μικρό καλάθι για κάποια πρόταση που πιθανός να σου γίνει μέσα σε αυτό το διάστημα. Αντικειμενικά έχεις μια καλή πορεία μέσα σε αυτήν αλλά θα χρειαστεί να προσέξεις να μην λειτουργήσεις με φόβο σε οτιδήποτε σου προτείνουν. Δες τα πράγματα αντικειμενικά και προστάτεψε τα συμφέροντά σου.

Αν έχεις δική σου επιχείρηση, μέσα σε αυτήν την περίοδο θα καταλάβεις ότι πράγματα που έχουν γίνει στο παρελθόν τώρα σου δημιουργούν πρόβλημα και θα ήθελες την κατάσταση διαφορετική. Εάν έχεις συνέταιρο τώρα είναι μια περίοδος που μπορεί να συζητήσετε πολλά θέματα για την μεταξύ σας επαγγελματική σχέση. Πρόσεξε γενικότερα τις συμφωνίες που κλείνεις και μην αφεθείς σε οτιδήποτε μπορεί να έχει μέσα του δόλο. Πολλά πρόκειται να αλλάξουν προς το καλύτερο αν λειτουργήσεις προς το συμφέρον σου αλλά χωρίς απληστία.

Αν δεν έχεις δουλειά τουλάχιστον γνωρίζεις τι είναι αυτό που θέλεις να κάνεις. Μην αφήσεις αυτήν αίσθηση και ακολούθα την για όσο μπορείς. Ξέρεις τι είναι αυτό που θέλεις να κάνεις και σε λίγο θα δεχθείς μια σημαντική βοήθεια. Ακολούθα αυτό που θα σου δοθεί γιατί μακροχρόνια θα αποδειχθεί ότι είναι αυτό που θέλεις.

Αν χρειάζεσαι μια συμβουλή για αυτήν την περίοδο τότε αυτή είναι να ακολουθήσεις τις καθαρές σου επιθυμίες και το ένστικτό σου. Βαθειά μέσα σου έχεις μια μικρή ανασφάλεια για τα πράγματα. Μόνο αυτό μπορεί να σε βγάλει από το δρόμο σου αν εσύ το επιτρέψεις. Κανένας δεν μπορεί να σου εξασφαλίσει τίποτα γιατί κανένας δεν έχει τον έλεγχο σε τίποτα. Το μόνο που μπορείς να ελέγξεις είναι οι επιθυμίες σου.

 

 

 

Δίδυμοι

Η Αρχή… μετά το Ξεκαθάρισμα

 didymoit

 

Μέσα σε αυτήν την περίοδο αισθάνεσαι έντονα την ανάγκη να ξεκαθαρίσεις κάποιες καταστάσεις που σε απασχολούν. Σκέφτεσαι να ξεκινήσεις διάφορα καινούργια πράγματα αλλά κάποιες αποτυχίες στο παρελθόν, έρχονται τώρα να σου θυμίσουν την πιθανότητα να αποτύχεις. Προσπάθησε να μην αφήνεσαι σε αυτές τις μνήμες που σου στερούν την δημιουργική σου δύναμη. Αυτό που έχει γίνει στο παρελθόν έχει γίνει και δεν μπορείς να το αλλάξεις. Αυτό που μπορείς να αλλάξεις είναι το μέλλον σου.

Μια καινούργια γνωριμία μέσα στο φιλικό σου περιβάλλον μπορεί τώρα να αποδειχθεί περισσότερο σημαντική από όσο φαντάζεσαι. Μην την αγνοήσεις και προσπάθησε να την αξιοποιήσεις όσο πιο πολύ μπορείς.

Στα οικονομικά σου από την μία σκέφτεσαι να κάνεις μια καινούργια αρχή αλλά από την άλλη μια βοήθεια που μπορεί να έχεις ζητήσει, ματαιώνεται ή ακυρώνεται εντελώς. Αυτό δεν πρέπει να σε πτοήσει. Προσπάθησε να κάνεις αυτό που έχεις σκεφτεί αλλά βάλε όλη σου την ενέργεια σε αυτό.

Να προσέξεις ιδιαίτερα την υγεία σου αυτό το διάστημα. Η πίεση που αισθάνεσαι σε διάφορους τομείς μπορεί να σε κουράσει. Προσπάθησε να αντιμετωπίσεις τα πράγματα όσο πιο ψύχραιμα μπορείς, γιατί η νευρικότητά σου μπορεί να γίνει αιτία για κάποιο ατύχημα που μπορείς να αποφύγεις αν απλά λειτουργήσεις πιο ήρεμα.

Μέσα στην σχέση σου τα πράγματα κυλάνε καλά και αισθάνεσαι να παίρνεις δύναμη από τον/ην σύντροφό σου. Μπορεί φυσικά να υπάρχουν ακόμα άλυτα θέματα μεταξύ σας ή και κάτι που σε στεναχωρεί, αλλά δεν χρειάζεται να το θίξεις αυτό τώρα. Φτιάξε το πρόγραμμά σου με τέτοιο τρόπο ώστε μπορέσεις να αφιερώσεις χρόνο στον άνθρωπό σου.

Αν είσαι μόνος/η αυτό μπορεί να οφείλεται σε μια σχέση που μόλις τελείωσες ή σε μια σχέση που ουσιαστικά βρίσκεται σε αδιέξοδο και αυτό σε στεναχωρεί. Αν επιχειρήσεις τώρα να κάνεις μια καινούργια αρχή μπορεί να μην καταφέρεις να βρεις αυτό που πραγματικά χρειάζεσαι. Πάρε το χρόνο σου και άσε τις καταστάσεις να σου δείξουν τι είναι αυτό που πρέπει να κάνεις.

Μέσα στο σπίτι σου κάτι που είχες δρομολογήσει τώρα ολοκληρώνεται και παίρνεις μεγάλη ικανοποίηση από αυτό. Αν έχεις παιδιά προσπάθησε να μην τα παραμελείς γιατί τώρα χρειάζονται την προσοχή σου περισσότερο από ποτέ. Γενικά τώρα είναι μια περίοδος που οι οικογένεια μπορεί να σε στηρίξει αν απλά δεν πιέσεις καταστάσεις και δεν προσπαθήσεις να λύσεις όλα τα θέματα μαζί.

Η δουλειά σου σε έχει κουράσει. Τον τελευταίο καιρό έχεις αναλάβεις πολλές ευθύνες και υποχρεώσεις που μπορεί να σε κάνουν να κάνεις λάθει. Προσπάθησε να κάνεις το κάθε πράγμα την στιγμή που πρέπει. Το να προσπαθείς να ανταπεξέλθεις σε όλα μαζί θα σε κουράσει περισσότερο από όσο περιμένεις.

Αν έχεις δική σου επιχείρηση τώρα θα χρειαστεί να βάλεις όλη σου την ενέργεια μέσα σε αυτήν. Κάτι δεν εξελίσσεται όπως θα ήθελες και προσπαθείς να ξεκαθαρίσεις την κατάσταση. Έχεις δίκιο σε αυτό που σκέφτεσαι αλλά προσπάθησε να αντιμετωπίσεις τα πράγματα λογικά και προσγειωμένα. Μην αντιδράς υπερβολικά στο όποιο πρόβλημα προκύψει και αυτό που θέλεις θα γίνει.

Αν δεν έχεις καθόλου δουλειά, προσπάθησε να ψάξεις αλλού από εκεί που ψάχνεις. Αυτό που περιμένεις θα σου έρθει αν στραφείς στα σωστά άτομα και φυσικά τώρα όλα εξαρτώνται από την δική σου προσπάθεια.

Μην παρασύρεσαι από δυσάρεστες καταστάσεις και μην αφήνεσαι σε όποια συναισθηματική κατάσταση μπορεί να σε στεναχωρεί. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να εστιαστείς σε αυτό που θέλεις. Αυτό είναι το μόνο που χρειάζεται να γνωρίζεις.

 

 

 

Καρκίνος

Συναισθηματικός Εστιασμός

karkinost

 

Η αίσθηση της επιτυχίας που νοιώθεις μπορεί να γίνει ο καλύτερος σύμβουλος για σένα αυτήν την περίοδο. Τώρα είναι μια περίοδος που θα σε απασχολήσουν πολλά θέματα και τα περισσότερα θα έχουν να κάνουν με σχέδια που κάνεις για το μέλλον. Γενικά αισθάνεσαι ότι πατάς καλά στα πόδια σου αλλά κάποιες μικρές ψυχολογικές πληγές από το παρελθόν σε ακολουθούν ακόμα.

Κάποια καινούργια πρόσωπα μπαίνουν στην ζωή σου και κάποια άλλα φεύγουν γιατί αναγκάζεσαι εσύ να απομακρυνθείς από αυτά. Βαθειά μέσα σου αναγνωρίζεις τι είναι αυτό που επιθυμείς και αρχίζεις να δρας όλο και πιο αποφασιστικά για να το πετύχεις.

Στα οικονομικά τα πας καλά αλλά θα μπορούσες να τα πας και καλύτερα. Μπορεί να μην πετυχαίνεις όλους τους στόχους που θέτεις και σε κάποιο βαθμό αυτό σε στεναχωρεί. Αποδέξου την κατάσταση ως έχει και θα δεις σημαντικές αλλαγές στον τομέα αυτό. Σκέψου πολύ σοβαρά μια πρόταση που μπορεί να σου γίνει μέσα σε αυτήν την περίοδο.

Μέσα στην σχέση σου το κλίμα δεν είναι και το καλύτερο. Κάποια μικρά καβγαδάκια μπορεί να προκύψουν και ίσως η ψυχολογία σου να πέσει για λίγο. Μην λειτουργήσεις απότομα και κάθετα απέναντι στον/ην σύντροφό σου γιατί μπορεί να μετανιώσεις από τα αποτελέσματα.

Αν δεν έχεις σύντροφο και έχεις φύγει πρόσφατα από μια σημαντική σχέση, τώρα αισθάνεσαι πληγωμένος/η. Μια γνωριμία ή μια πρόταση που μπορεί να δεχθείς μπορεί να σου αναπτερώσει το ηθικό, τουλάχιστον για λίγο. Αφέσου στις συγκυρίες για λίγο καιρό και δες τα πράγματα όπως είναι, γιατί ίσως να είναι καλύτερα από ότι φαντάζεσαι.

Μέσα στην οικογένειά σου ένα πρόβλημα με ένα μικρότερο σε ηλικία άτομο σε βγάζει για λίγο έξω από τα νερά σου. Κάνε μια συζήτηση που πρέπει να γίνει με ωριμότητα και θέσε το όποιο πρόβλημα στην αντικειμενική του βάση.

Μέσα στο χώρο της εργασία σου, τώρα είναι μια περίοδος που θα κληθείς να πάρεις σημαντικές αποφάσεις. Ήδη γνωρίζεις αρκετά και σχεδόν είσαι έτοιμος/η για το επόμενο βήμα. Κάνε το χωρίς ενδοιασμούς. Έχει να σε πάει κάπου καλά.

Αν έχεις δική σου επιχείρηση τώρα είναι μια καλή περίοδος για να δρομολογήσεις ένα σχέδιο που σκέφτεσαι εδώ και λίγο καιρό. Αν το έχεις ήδη δρομολογήσει τώρα μπορεί αυτό να πετύχει και θα δεις τα αποτελέσματα που περιμένεις.

Αν δεν έχεις δουλειά και έχεις αρχίσει να απογοητεύεσαι, απλά μην το κάνεις. Το θέμα δεν είναι ότι δεν έχεις προτάσεις. Το θέμα είναι ότι έχεις κουραστεί και τις απορρίπτεις. Όπως κι αν έχει, για να κυλήσουν τα πράγματα, θα πρέπει από κάπου να αρχίσεις.

Αν χρειάζεται να προσέξεις κάτι αυτήν την περίοδο, αυτό είναι η ψυχολογική σου κατάσταση. Εστιάζεσαι σε λάθος συναίσθημα. Βρες μέσα σου την δύναμη που ξέρεις ότι έχεις για να ξεκολλήσεις και αν χρειαστεί πάρε αποφάσεις που μπορεί ακόμα και να σε φοβίζουν. Εστιάσου εκεί που ξέρεις ότι θέλεις να πας.

 

 

 

Λέων

Αντικειμενική Αντίληψη

 lewnt

 

Καλά τα σκέφτεσαι τα πράγματα μέχρι τώρα αλλά αρχίζεις να συνειδητοποιείς ότι χρειάζεται να κάνεις και το λίγο παραπάνω. Αισθάνεσαι ικανοποιημένος/η από κάποια πράγματα τα οποία έχεις πετύχει τον τελευταίο καιρό αλλά ταυτόχρονα σε κάποια θέματα έχεις την ανασφάλεια να τα δρομολογήσεις. Σκέφτεσαι πολλά και αυτό γίνεται η αφορμή για να αποκοπείς από το συναίσθημά σου. Δεν έχεις ανάγκη να φοβάσαι. Αυτό που χρειάζεται να κάνεις είναι να χρησιμοποιήσεις την εμπειρία που έχεις για να αποφύγεις τις κακοτοπιές.

Μέσα σε αυτήν την περίοδο πρόκειται συναντήσεις πολύ κόσμο και επίσης πρόκειται να κάνεις κάποιες πολύ σημαντικές συζητήσεις. Πρόσεξε πάρα πολύ τις συμφωνίες που μπορεί να κλήσεις γιατί μπορεί κάποιες από αυτές να σε δεσμεύσουν με τρόπο που δεν θέλεις. Απέφυγε γενικά συμβουλές από φίλους που σε μπερδεύουν και κάνε αυτό που εσύ ξέρεις ότι είναι σωστό για την πορεία σου. Πολλά πράγματα έχουν να αλλάξουν σχεδόν απροσδόκητα. Ακολούθα τις συγκυρίες και μην πιέζεις καταστάσεις.

Δώσε ιδιαίτερη σημασία στην διαχείριση των οικονομικών σου και μην χαλάσεις καθόλου χρήματα σε περιττά πράγματα γιατί σύντομα θα τα χρειαστείς. Κάποιο θέμα που αφορά χρήματα που χρωστάς θα έρθει στην επιφάνεια. Προσπάθησε να μην κάνεις καμία συμφωνία που δεν θα μπορέσεις να τηρήσεις γιατί θα έχεις πρόβλημα στο μέλλον. Κάτι που σου προτείνουν δεν είναι προς το συμφέρον σου και όταν θα το ανακαλύψεις θα είναι αργά.

Μέσα στην σχέση σου τουλάχιστον για αυτήν την περίοδο αισθάνεσαι ότι έχεις τον έλεγχο και επίσης αισθάνεσαι πολύ βαθειά συναισθήματα για τον/ην σύντροφό σου. Αφιέρωσε όσο περισσότερο χρόνο μπορείς στον/ην αγαπημένο/η σου γιατί τώρα έχεις πολλά να πάρεις από αυτόν/ην.

Αν δεν έχεις σχέση, τώρα θα κάνεις. Μια σημαντική γνωριμία που μπορεί να έχει ήδη γίνει θα σε οδηγήσει να δεθείς με έναν άνθρωπο με τον οποίο θα μπορέσεις να οδηγηθείς σε μια καλή κατάσταση, αν φυσικά δεν υπερβάλεις. Μερικές φορές εσύ δένεσαι περισσότερο από όσο ο άλλος είναι διαθέσιμος. Πρόσεξε αυτήν την φορά να μην κάνεις πάλι το ίδιο.

Μέσα στην εργασία σου υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν γνωρίζεις και αυτήν την περίοδο θα έρθουν στην επιφάνεια και θα μάθεις πολλά. Ετοιμάσου για πολλές και απροσδόκητες αλλαγές. Αυτό που είναι να γίνει θα γίνει. Η κατάσταση δεν είναι στα χέρια σου αλλά σε αφορά.

Αν έχεις δική σου δουλειά, τώρα αισθάνεσαι την ανάγκη να δρομολογήσεις ένα επιχειρηματικό σχέδιο, αλλά αναρωτιέσαι αν θα πάει καλά. Μπορείς πολύ εύκολα να βρεις χρήματα αν αυτό χρειάζεται να γίνει αλλά έχεις πολλούς ενδοιασμούς και γενικά δεν έχεις την σιγουριά για να κάνεις το επόμενο βήμα. Μην κλήσεις καμία συμφωνία που δεν σε συμφέρει και το καλύτερο θα ήταν να δώσεις λίγο ακόμα χρόνο στα πράγματα γιατί έρχονται εξελίξεις που θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις τι ουσιαστικά είναι αυτό που χρειάζεται να κάνεις.

Αν δεν έχεις δουλειά τώρα θα δεχθείς μια σημαντική πρόταση που θα ακολουθήσεις. Κάνε αυτό που πρέπει και μην χάσεις την ευκαιρία να κάνεις κάτι που μπορεί να σου δώσει μακροχρόνια προοπτική.

Δύο απαραίτητα συστατικά για να ανοίγεις τον δρόμο σου είναι να έχεις καλή και αντικειμενική αντίληψη για τα πράγματα και το απαραίτητο σθένος για να συντονίζεσαι με τις επιθυμίες σου. Κάνε αυτό που αισθάνεσαι και ακολούθα το ολόκληρος/η, αλλά μην ξεχνάς το πρώτο συστατικό.

 

Παρθένος

Κρυφά Όνειρα

 parthenost

 

Αυτή η περίοδος μπορεί να αποδειχθεί πολύ καλή για σένα αν εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν. Αισθάνεσαι καλά και γενικότερα έχεις καλή διάθεση. Αν σκέφτεσαι να δρομολογήσεις κάποια σχέδιά σου, τώρα θα έχεις την ευκαιρία να το κάνεις. Ακολούθα την διάθεσή σου χωρίς υπερβολές και κάνε πράξη αυτά που σκέφτεσαι αλλά δεν λες.

Από την μία έχεις όλο αυτόν τον παρορμητισμό που σε χαρακτηρίζει για αυτήν την περίοδο αλλά αντικειμενικά κρατάς μια στάση αναμονής απέναντι στα πράγματα. Σε προβληματίζει ένα ταξίδι που σκέφτεσαι να κάνεις γιατί κατά κάποιο τρόπο το σκέφτεσαι σαν φυγή από κάποιες καταστάσεις και όχι σαν ένα ταξίδι αναψυχής.

Μέσα σε αυτήν την περίοδο, το φιλικό σου περιβάλλον θα παίξει ιδιαίτερο ρόλο για σένα αφού έχεις πραγματικά φίλους που μπορούν να σε στηρίξουν και να σε συμβουλέψουν αν το θελήσεις. Αφέσου στα πράγματα όπως κυλάνε από μόνα τους και εμπιστέψου αυτό που αισθάνεσαι.

Όσο αφορά τα οικονομικά σου, τώρα μπορεί να σου έρθει μια βοήθεια που περιμένεις. Μπορεί να μην είναι ακριβώς όπως την φαντάζεσαι αλλά θα σου έρθει. Από σένα εξαρτάται το πόσο θα την εκτιμήσεις και κατ’ επέκταση πόσο θα την αξιοποιήσεις. Είτε ασχολείσαι με τυχερά παιχνίδια είτε όχι, τώρα θα μπορούσες αν το αισθάνεσαι κι εσύ να δοκιμάσεις την τύχη σου. Πρόσεξε μόνο να μην υπερβάλεις. Είναι άλλο πράγμα να δοκιμάζεις την τύχη σου και άλλο να την πιέζεις.

Μέσα στην σχέση σου τα πράγματα είναι λίγο «κολλημένα» ή τουλάχιστον έτσι το αισθάνεσαι εσύ. Γενικά τώρα είναι μια φάση που μπορεί να είσαι λίγο μαζεμένος/η απέναντι στον/ην σύντροφό σου. Εσύ είσαι αυτός/η που ξέρει πραγματικά τι είναι αυτό που αισθάνεσαι μέσα σου. Ακολούθα αυτό που αισθάνεσαι αλλά δώσε και χρόνο στα πράγματα να κυλήσουν για όσο χρειάζεται.

Αν δεν έχεις σχέση, τώρα αρχίζεις να αισθάνεσαι την ανάγκη για να βρεις έναν σύντροφο με τον οποίο θα μπορέσεις πραγματικά να νοιώσεις ερωτευμένος/η. Μέσα στο κοντινό σου περιβάλλον υπάρχει ένα άτομο που σε νοιάζεται εδώ και καιρό. Ψάξε να δεις πιο είναι αυτό. Κι αν αυτό δεν σου λέει κάτι, μην κολλάς. Ψάξε παρά έξω. Σημασία έχει ότι είσαι έτοιμος/η να το συναντήσεις…

Μέσα στο σπίτι σου υπάρχει ένα θέμα που σε κάνει να νοιώθεις κολλημένος/η, στην ίδια κατάσταση για πολύ καιρό. Ότι κι αν είναι αυτό που σε κάνει να αισθάνεσαι έτσι, σε λίγο θα αλλάξει. Αυτό που θέλεις να κάνεις, θα γίνει αν απλά το ζητήσεις μέσα από την καρδιά σου.

Όσο αφορά την εργασία σου, ή έχεις φύγει πρόσφατα από αυτήν ή το σχεδιάζεις. Αυτό που είναι σημαντικό είναι ότι πλέον αναγνωρίζεις τι είναι αυτό που θα ήθελες να κάνεις και θέλεις τουλάχιστον να το δοκιμάσεις. Έχε εμπιστοσύνη σε αυτό που ονειρεύεσαι και μην υπολογίσεις το κόστος. Εξάλλου δεν το κάνεις μόνο για αυτούς τους λόγους. Εσύ ξέρεις καλύτερα.

Αν έχεις δική σου επιχείρηση, μια πρόσφατη αλλαγή μέσα σε αυτή, σε έχει φέρει σε πολύ καλύτερη θέση από αυτήν που ήσουν λίγο πριν. Για σένα τώρα το θέμα είναι απλά να διαχειριστείς την κατάσταση σωστά κυρίως σε ότι έχει να κάνει με οικονομικά. Αυτό που σχεδιάζεις θα γίνει αλλά όταν λυθούν και κάποια ακόμα προβλήματα που χρειάζονται ακόμα λίγο χρόνο για να καταλάβεις τι πρέπει να κάνεις με αυτά.

Αν δεν έχεις δουλειά, μέσα σε αυτήν την περίοδο θα σου γίνει μία πρόταση που θα είναι καλή από την μία, αλλά από την άλλη εσύ θα θέλεις το κάτι παραπάνω. Ακολούθα αυτό που θα σου δοθεί γιατί χρειάζεται να περάσεις μέσα από αυτό για να συνεχίσεις στο κάτι καλύτερο που θέλεις.

Αν υπάρχει κάτι που μπορεί να σε κατευθύνει σωστά τότε αυτό είναι η επίγνωση των συναισθημάτων σου. Μέσα σου γνωρίζεις και τι θέλεις και τι ονειρεύεσαι. Αυτό που χρειάζεται να κάνεις είναι να απλά να το εκδηλώσεις με τον δικό σου τρόπο στο περιβάλλον σου και να πάρεις τα ρίσκα

Ζυγός

Συνειδητές Επιθυμίες

 zygost

 

Αισθάνεσαι και έχεις την δύναμη να κάνεις πολλά. Η εμπειρία που έχεις αποκομίσει τον τελευταίο καιρό από τις καταστάσεις που έχεις βρεθεί, αρχίζουν να λειτουργούν μέσα σου σαν μάθημα. Μπορεί να μην έχεις συγκεκριμένους στόχους σε ορισμένους τομείς αλλά αυτό δεν σου στερεί τα όνειρα που μπορείς να κάνεις. Αναγνωρίζεις την εμπειρία σου και πλέον θα αρχίσεις να την αξιοποιείς με διαφορετικό τρόπο από ότι μέχρι σήμερα.

Πολλά μπορεί να μην έγιναν όπως τα περίμενες ή όπως τα ήθελες αλλά το λιγότερο που αναγνωρίζεις ότι έχεις, είναι τα άτομα στο κοντινό σου περιβάλλον που ξέρεις ότι μπορούν να σου δώσουν πολλά. Μερικές φορές αισθάνεσαι φυσικά να παίρνεις την αίσθηση ότι χρειάζεται να διαχειριστείς τα άτομα με τα οποία συναναστρέφεσαι και είναι αλήθεια ότι πρέπει να μην αφήνεις τον έλεγχο σε άλλους.

Το οικονομικό σε απασχολεί όλο και πιο έντονα τον τελευταίο καιρό. Είναι σαν να έχεις την αίσθηση ότι κάτι καλύτερο μπορείς να κάνεις, αλλά δεν μπορείς να καταλάβεις σίγουρα τι μπορεί να είναι αυτό. Όλα εξαρτώνται από εσένα. Εσύ καλείσαι να βρεις την λύση και εσύ είσαι αυτός/η που θα την κάνεις να λειτουργήσει επίσης. Μην αγνοήσεις κάποιες λύσεις που μπορεί να σου δοθούν γιατί θα χρειαστεί να τις εκμεταλλευτείς σωστά.

Μέσα σε αυτό το διάστημα να προσέξεις όσο περισσότερο μπορείς την υγεία σου και να αποφύγεις οποιαδήποτε κατάσταση μπορεί να γίνει αιτία για κάποιο ατύχημα δικό σου ή κάποιου δικού σου ανθρώπου. Συνήθως αυτές είναι καταστάσεις εντελώς απροσδόκητες που δεν μπορούμε να προβλέψουμε. Μπορούμε όμως να τις προλάβουμε όταν λειτουργούμε πιο συγκροτημένα.

Μέσα στην σχέση σου έρχεται η στιγμή που θα χρειαστεί μέσα σου να πάρεις κάποιες σημαντικές αποφάσεις. Ή θα απεμπλακείς από μια κατάσταση ή θα πας πιο βαθειά μέσα σε αυτήν. Όποια κι αν είναι η απόφαση που θα πάρεις ακολούθα την με όλη σου την καρδιά γιατί μόνο τότε θα ζήσεις την αλήθεια σου. Η σχέση που έχεις τώρα δεν είναι τυχαία. Είναι πολύ σημαντική για σένα και θα σε ωριμάσει περισσότερο από όσο νομίζεις.

Αν δεν έχεις σχέση, είναι λίγο δύσκολο να κάνεις μια καινούργια αυτήν την στιγμή. Βρίσκεσαι σε περίοδο συναισθηματικών αλλαγών. Πολλά αλλάζουν μέσα σου σε αυτόν τον τομέα. Συνειδητοποιείς πράγματα που δεν γνώριζες για σένα και αυτά θα σε καθορίσουν στην συνέχεια. Δώσε λίγο χρόνο στον εαυτό σου για να απεμπλακείς από παλαιότερες συναισθηματικές καταστάσεις που ακόμα σε ταλαιπωρούν και αυτό που θέλεις θα γίνει την κατάλληλη στιγμή.

Μέσα στο σπίτι και την οικογένειά σου, τώρα πρόκειται να γίνει μια σημαντική συζήτηση η οποία θα είναι πολύ αποκαλυπτική για σένα. Θα χρειαστεί να πάρεις το πάνω χέρι σε μια κατάσταση που σε αφορά και ίσως χρειαστεί να επιβάλεις την γνώμη σου σε κάποιους δικούς σου. Κάνε αυτό που πρέπει αλλά με τον σωστό τρόπο χωρίς υπερβολές και φόβο.

Μέσα στο χώρο της εργασίας σου τα πράγματα δεν φαίνονται και τόσο καλά αφού μια πιθανή παρεξήγηση μπορεί να σε βγάλει για λίγο από τα νερά σου. Έχεις όλη την εμπειρία που χρειάζεσαι για να διαχειριστείς σωστά την κατάσταση. Να είσαι προετοιμασμένος/η για ένα δίλλημα που θα σου τεθεί το οποίο μπορεί να έχει να κάνει με το οικονομικό.

Αν έχεις δική σου δουλειά τώρα παρατηρείς ένα σχέδιο που ήθελες ή είχες δρομολογήσει, να πέφτει στο κενό. Μια πιθανή συνεργασία μπορεί να μην αποδειχθεί αυτό που περίμενες και μια οικονομική συμφωνία που μπορεί να φαινόταν καλή, καταλαβαίνεις ότι δεν είναι. Όλα αυτά σε αφορούν μέχρι ένα βαθμό. Αυτό στο οποίο εστιάζεσαι πλέον είναι η συνέχεια. Κάτι καινούργιο έχεις στο μυαλό σου και θα πετύχει αν αφιερωθείς σε αυτό.

Αν δεν έχεις δουλειά αυτό μπορεί να οφείλεται στην απόφασή σου να φύγεις από την προηγούμενη. Ξέρεις τι θέλεις να κάνεις αλλά αυτό θα γίνει λίγο αργότερα και όχι τώρα.

Σχεδόν πάντα, αυτά που αντιμετωπίζουμε είναι καταστάσεις που δρομολογούμε εμείς σε ασυνείδητο επίπεδο για να κάνουμε τα πράγματα όπως τα θέλουμε. Κάποιες δυσκολίες που αντιμετωπίζεις τις έχεις προκαλέσεις εσύ και κάποιες άλλες όχι. Προσπάθησε να συνειδητοποιήσεις τι είναι αυτό που προσπαθείς αντικειμενικά να πετύχεις αυτό το διάστημα και άσε αυτήν την αίσθηση να σου δείξει το αμέσως επόμενο βήμα συνειδητά.

 

 Σκορπιός

Ο Κόσμος… Σαν Παιχνίδι

 skorpiost

 

Συντονίζεσαι όλο και περισσότερο με τις θετικές καταστάσεις αυτήν την περίοδο και εστιάζεσαι στα θετικά συναισθήματα που μπορείς να έχεις. Η αίσθηση πληρότητας που νοιώθεις σε κάνει να ξέρεις τι είναι αυτό που θέλεις και αφήνεσαι στα πράγματα όπως έρχονται. Το μοναδικό ψεγάδι μέσα σου τώρα, είναι ότι μετανιώνεις για κάποια πράγματα που έχεις κάνεις στο παρελθόν αλλά πλέον και αυτό δεν σε αφορά και τόσο.

Εστιάζεσαι περισσότερο στην δημιουργική διάθεση που νοιώθεις και αυτό σε κάνει να έλκεις καταστάσεις που σε κάνουν όλο και πιο χαρούμενο/η. Πρόκειται να συναντήσεις πολύ κόσμο και σύντομα ίσως μάθεις ή ακούσεις για άτομα με τα οποία έχεις να επικοινωνήσεις πολύ καιρό. Αφέσου στα μικρά αλλά πολύτιμα δώρα που έχεις να πάρεις από το περιβάλλον σου αυτήν την περίοδο.

Τα οικονομικά σου τώρα μπορεί να βελτιωθούν αρκετά και πολύ πιθανόν να πάρεις μια βοήθεια από εκεί που δεν το περιμένεις. Αν σου δοθεί η ευκαιρία να κλήσεις μια καλή οικονομική συμφωνία ή να κάνεις μια καλή οικονομική κίνηση τότε κάνε τη και αξιοποίησέ την με τον καλύτερο τρόπο που μπορείς. Πρόσεξε να μην μπεις σε σπατάλες και μην αφήσεις την υπεραισιοδοξία να σε κατευθύνει στον τομέα αυτό.

Μέσα στην σχέση σου έχουν να συμβούν πολλές αλλαγές. Κάτι παγιώνεται ή κάτι τελειώνει. Αυτό το ξέρεις εσύ καλύτερα από όλους. Ξέρεις ότι έχει έρθει η ώρα για να προχωρήσεις στην ζωή σου και τώρα δρομολογείς μια καινούργια κατάσταση αφήνοντας την παλιά πίσω σου. Κάνε αυτό που αισθάνεσαι και προχώρα σε αυτό που ξέρεις ότι πλέον είναι μονόδρομος.  Αν έχεις την σκέψη και την επιθυμία για να αποκτήσεις ένα παιδί με τον/ην σύντροφό σου, τώρα είναι μια καλή στιγμή για να το δρομολογήσεις.

Αν δεν έχεις σχέση τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος για να κάνεις μια καινούργια και σημαντική γνωριμία με ένα άτομο που έχει πολλά να σου δώσει. Αφέσου στο καινούργιο και προσπάθησε να κάνεις μια καινούργια αρχή στον ερωτικό σου τομέα.

Μέσα στο σπίτι σκέφτεσαι να αλλάξεις πολλά. Ή σου δίνεται η ευκαιρία να αγοράσεις σπίτι ή απλά να αλλάξεις. Φυσικά δεν είσαι μόνος/η σου και δέχεσαι μια βοήθεια σε όλο αυτό. Κάνε αυτήν την αλλαγή γιατί είναι σημαντική σε αυτήν την φάση της ζωής σου. Ένα καινούργιο περιβάλλον ή ακόμα και μια ανακαίνιση θα σε βοηθήσει να νοιώσεις πολύ διαφορετικά από εδώ και πέρα.

Κάποια θέματα μέσα στην εργασία σου μπορεί να σε στεναχωρούν και κάποιες εξελίξεις ίσως είναι αυτές που φοβόσουν ότι θα γίνουν. Όπως κι αν έχει εσύ δεν ευθύνεσαι για όλα αυτά που μπορεί να αντιμετωπίζεις. Έχεις καλές προοπτικές ακόμα εκεί που βρίσκεσαι και θα πρέπει να εστιαστείς σε αυτές. Αν γίνουν πράγματα μέσα στην δουλειά σου που μπορεί να σε φοβίσουν απλά μην πτοείσαι. Ότι πρόκειται να γίνει είναι για καλό δικό σου αλλά αυτό θα το καταλάβεις αργότερα.

Αν έχεις δική σου επιχείρηση, τώρα βρίσκεσαι σε ένα μεταβατικό στάδιο αλλά αυτό είναι για καλό. Μπορεί να κλείσεις την επιχείρηση για να ανοίξεις μία άλλη ή μπορεί να κάνεις μια σημαντική συνεργασία που έχει να πάει καλά. Ότι κι αν είναι, κάνε το επόμενο βήμα χωρίς φόβο. Προς το τέλος αυτής της περιόδου θα έχεις καταλάβει πολλά που τώρα δεν μπορείς.

Αν είσαι άνεργος/η, τώρα μπορείς να βρεις μια δουλειά που μπορεί να μην είναι ακριβώς επάνω στο αντικείμενό σου αλλά έχεις όλες τις ικανότητες που χρειάζεται να έχεις για να ανταπεξέλθεις. Αξιοποίησε την ευκαιρία που θα σου δοθεί.

Τις περισσότερες φορές που προσπαθούμε να πετύχουμε διάφορα πράγματα δεν γνωρίζουμε ότι γνωρίζουμε. Αμφιβάλουμε για τον εαυτό μας και φοβόμαστε. Θυμήσου την παιδική σου ηλικία και πως αισθανόσουν όταν έπαιζες. Θυμήσου πώς για σένα ο κόσμος ολόκληρος ήταν απλά ένα παιχνίδι. Πάρε μια βαθειά ανάσα και δες πάλι το ίδιο, τώρα εδώ στο παρόν σου.

 

 

Τοξότης

Αναζήτηση για την Αναζήτηση

 toksothst

 

Πολλά από αυτά που επιθυμείς να γίνουν, ή δεν γίνονται ή γίνονται με άλλο τρόπο. Όλο αυτό από την μία σε φοβίζει αλλά από την άλλη αφήνεσαι σε αυτό γιατί ξέρεις καλύτερα. Αντιλαμβάνεσαι μέσα σου την βαθειά αλήθεια ότι δεν ελέγχουμε τίποτα και ξέρεις ότι αυτό που είναι να γίνει θα γίνει. Γνωρίζεις πολύ καλά ότι τις στιγμές που κάτι μας υπερβαίνει το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να ακολουθήσουμε την πεπατημένη και τώρα το κάνεις.

Μέσα σου έχεις έντονη την επιθυμία να αλλάξεις πολλά πράγματα στο περιβάλλον σου αλλά νοιώθεις από την μία ανασφάλεια για να το κάνεις και από την άλλη αισθάνεσαι την απογοήτευση για όλα αυτά που έχεις προσπαθήσει αλλά δεν πέτυχες.

Ξεκόλλα. Η νοοτροπία του μικρού παιδιού που δεν αποδέχεται την ευκαιρία που του δίνεται είναι για τις μικρότερες ηλικίες. Αν μπορείς να αντιμετωπίσεις την ζωή με ωριμότητα, πάρε την ευκαιρία που σου δίνεται και προχώρα σε αυτό που έχεις οραματιστεί.

Μέσα στο φιλικό σου περιβάλλον τώρα δεν βρίσκεις την κατανόηση που έβρισκες κάποτε και πιθανόν να παρεξηγηθείς με κάποια φιλικά σου πρόσωπα. Πρόσεξε μόνο γιατί ασυνείδητα αυτό προκαλείται και σε ένα μεγάλο μέρος από εσένα τον/ην ίδιο/α.

Μέσα στην σχέση σου τα πράγματα είναι καλά ειδικά αν αυτή η σχέση που έχεις είναι μακροχρόνια. Γενικά αυτήν την περίοδο μπορεί να σου δημιουργηθούν τάσεις φυγής και απομάκρυνσης από τον/ην σύντροφό σου αλλά στην ουσία τους αυτές οι τάσεις είναι ουτοπικές. Περισσότερο σε απασχολούν πράγματα καθαρά προσωπικά παρά θέματα μέσα στην σχέση σου.

Αν δεν έχεις σχέση τώρα είναι μια καλή περίοδος που μπορείς να κάνεις τον απολογισμό σου για αυτό που είχες και άφησες πίσω σου. Μπορεί να σκέφτεσαι να κάνεις κάποια βήματα για να βρεις έναν σύντροφο αλλά ουσιαστικά χρειάζεσαι λίγο χρόνο με τον εαυτό σου. Μην παραμυθιάζεσαι. Ζήσε αυτό που θέλεις και κάνε το επόμενο βήμα όταν το αισθανθείς με την καρδιά σου και όχι με το μυαλό σου.

Μέσα στο σπίτι σου και την οικογένειά σου το κλίμα είναι καλό. Κάποιο πρόσφατο πρόβλημα τώρα βρίσκει την λύση του και από κάπου σας έρχονται χρήματα που μπορούν να βοηθήσουν την κατάσταση όποια κι αν είναι αυτή. Εκμεταλλέψου την ευκαιρία που σου δίνεται για να αλλάξεις την κατάσταση οριστικά για καλό δικό σου γιατί αυτό θα έχει άμεσο αντίκτυπο και στους υπόλοιπους.

Η εργασία σου αυτήν την περίοδο δεν αντικατοπτρίζει αυτά που πραγματικά θέλεις να κάνεις και απλά κάθεσαι και περιμένεις να γίνουν αυτά που θέλεις από μόνα τους. Κάποια στιγμή μπορεί να σου γίνει μία πρόταση την οποία και απορρίπτεις γιατί αισθάνεσαι κουρασμένος/η από όλα. Εσύ ξέρεις καλύτερα από τον καθένα τι είναι αυτό που θέλεις να κάνεις. Προς το παρόν όμως περιμένεις.

Αν δεν έχεις δουλειά τώρα είναι μια περίοδος που θα χρειαστεί να ψάξεις αρκετά. Τίποτα δεν σε ευχαριστεί στον τομέα αυτό και ψάχνεις σχεδόν αυτό που θα μπορούσε να είναι ιδανικό. Προσπάθησε να προσγειωθείς στον τομέα αυτό και θα δεις πολλά να αλλάζουν.

Μερικές φορές μετατρέπουμε την αναζήτησή μας σε τρόπο ζωής. Είναι καλό να αναζητάμε για να βρίσκουμε. Αυτό που δεν χρειάζεται να κάνουμε είναι να αναζητάμε για να αναζητάμε…

 

 

 

Αιγόκερος

Λίγη Ανεμελιά

 aigokerwst

 

Η ψυχολογία σου αυτήν την περίοδο δεν είναι και η καλύτερη. Κάτι σε τρώει και νοιώθεις σαν να προσπαθείς να ξεφύγεις από όλα. Σκέφτεσαι και προσπαθείς να κάνεις αυτό που είναι το σωστό αλλά κάτι συνέχεια συμβαίνει και σου δημιουργεί προβλήματα. Προσπάθησε να συνειδητοποιήσεις τι είναι αυτό που σε ενοχλεί και έκφρασέ το όσο πιο συγκροτημένα μπορείς.

Μια συζήτηση με κάποιο φιλικό πρόσωπο μπορεί να σε βοηθήσει πολύ σε όλο αυτό που νοιώθεις. Μην υποτιμήσεις κάποιες συμβουλές που μπορεί να σου δοθούν αυτήν την περίοδο από φίλους που σκέφτονται αμερόληπτα για σένα. Κάποια πράγματα έχουν αλλάξει και δέχεσαι βοήθεια σε πολλούς τομείς ακόμα κι αν εσύ δεν θέλεις να το δεις.

Ένα ταξίδι που σκέφτεσαι να κάνεις, τώρα μπορεί να ματαιωθεί πιθανόν εξ’ αιτίας κάποιων νομικών θεμάτων που δεν έχεις τακτοποιήσει ακόμα. Μην πτοείσαι χωρίς λόγο. Η περίοδος που περνάς είναι περίοδος ξεκαθαρισμάτων. Δες το έτσι και προσπάθησε να διαχειριστείς τις όποιες καταστάσεις όσο πιο συγκροτημένα μπορείς.

Κάποια χρήματα που περιμένεις μπορεί να σου έρθουν τώρα, αλλά καλείσαι να τα διαχειριστείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για να μπορέσεις να κάνεις κάποια πράγματα που θέλεις. Μην εκπλαγείς αν τα πράγματα δεν γίνουν όπως τα φαντάζεσαι στον οικονομικό τομέα. Αυτό που γίνεται είναι για καλό.

Μέσα στην σχέση σου παίρνεις πολλά από τον/ην σύντροφό σου. Αφέσου να περάσεις καλά μαζί του/ης και αν χρειαστείς να συζητήσεις κάτι, κάνε το τώρα. Μέσα σε αυτήν την περίοδο ο/η σύντροφός σου μπορεί σε βοηθήσει περισσότερο από όσο νομίζεις και ίσως και σε κάποια οικονομικά θέματα που δεν τολμάς να φέρεις στην επιφάνεια. Μην φοβάσαι. Τώρα θα βρεις την κατανόηση που θα ήθελες.

Αν δεν έχεις σχέση τώρα μπορείς να κάνεις μια γνωριμία στο κοντινό σου περιβάλλον, με έναν άνθρωπο που θα σε κάνει να περάσεις καλά. Μπορεί η σχέση που θα δημιουργήσεις να μην είναι αυτό θα περίμενες αλλά σίγουρα θα είναι καλύτερη από αυτήν που είχες…

Μέσα στον χώρο της εργασίας σου η ένταση που επικρατή σε βγάζει λίγο έξω από τα νερά σου. Μπορεί τώρα να τσακωθείς με κάποιο συνάδελφό σου ή και με κάποιον προϊστάμενό σου. Προσπάθησε να είσαι όσο περισσότερο συγκαταβατικός μπορείς γιατί τα αποτελέσματα θα είναι εντελώς απροσδόκητα.

Αν ψάχνεις για δουλειά τώρα μπορεί να βρεις, αν απευθυνθείς αν μη τι άλλο, και σε κάποιους παλιούς εργοδότες που είχες. Αν πραγματικά πάρεις την απόφαση μέσα σου και το ζητήσεις θα δεις ότι αυτό που αισθανόσουν ήταν απλά αναστολές.

Αυτό που έχεις πραγματικά ανάγκη είναι να νοιώσεις ελεύθερος/η. Αφέσου σε αυτήν την ανάγκη που έμμεσα θα σε κάνει να νοιώσεις σαν μικρό παιδί. Δες αυτή την ανάγκη μέσα σου και αποδέξου την. Κανείς δεν θα σε κατηγορήσει για λίγες στιγμές παιδικής ανεμελιάς που δικαιούσαι. Αν αφεθείς σε αυτό, θα καταλάβεις πολλά.

 

 

 

Υδροχόος

Σκέψη και Συνειδητοποίηση

ydroxoost

 

Είσαι έτοιμος/η να κάνεις το επόμενο βήμα και είσαι αποφασισμένος/η για όλα. Εδώ και καιρό έχεις μπει στην διαδικασία να αποκοπείς αλλά και να απεμπλακείς από μια παλιά κατάσταση που μπορεί να μην σε ταλαιπωρεί ιδιαίτερα αλλά σίγουρα δεν έχει πλέον να σου δώσει σχεδόν τίποτα. Αυτό που ήταν να πάρεις, το πήρες και θέλεις πλέον να πάς σε μια καινούργια, μέσα από την οποία θα μπορέσεις να δημιουργήσεις όλα αυτά που έχεις οραματιστεί.

Αισθάνεσαι πλέον ότι δεν χρειάζεσαι άλλες συμβουλές και κάποιοι άνθρωποι από το φιλικό σου περιβάλλον, περισσότερο σε κουράζουν παρά σε ευχαριστούν όταν προσπαθούν να σε συμβουλέψουν. Πρόσεξέ το ιδιαίτερα αυτό γιατί μπορεί να εκπλαγείς όταν συνειδητοποιήσεις την αλλαγή που συμβαίνει μέσα σου σε αυτόν τον τομέα.

Τα οικονομικά σου είναι πολύ μπλεγμένα ακόμα, και όσο περισσότερο το αντιλαμβάνεσαι τόσο περισσότερο θέλεις να απεμπλακείς από όλη αυτήν την κατάσταση. Πρόσεξε οποιαδήποτε οικονομική συμφωνία μπορεί να κάνεις αυτήν την περίοδο γιατί μπορεί να αποδειχθεί περισσότερο δεσμευτική για το μέλλον από όσο φαντάζεσαι ή ακόμα και παγίδα. Αν έχεις και νομικό πρόβλημα στον τομέα αυτό, να περιμένεις θετικά αποτελέσματα αν εσύ χειριστείς την κατάσταση έξυπνα.

Μέσα στην σχέση σου κάτι ολοκληρώνεται και παίρνεις την απόφαση να βγεις από μια κατάσταση που δεν έχει πλέον να σου δώσει κάτι. Βαθειά μέσα σου αισθάνεσαι ακόμα την δέσμευση που όμως δεν έχει αντικειμενική βάση. Κάνε αυτό που έχεις ανάγκη να κάνεις για να προχωρήσεις και άσε το χρόνο να σου αποκαλύψει πράγματα.

Αν δεν έχεις σχέση τώρα μπορεί να κάνεις μια γνωριμία που όμως μπορεί να είναι σύντομη. Η ψυχολογία σου αυτήν την περίοδο δεν μπορεί να σου επιτρέψει κάτι μακροχρόνιο. Αυτό που έχεις ανάγκη είναι να ξεκαθαρίσεις άλλους τομείς της ζωή σου στους οποίους πρέπει να εστιαστείς για να αλλάξεις την ζωή σου.

Μέσα στο χώρο της εργασίας σου αισθάνεσαι καλά και σύντομα πρόκειται να δεχθείς μια πολύ σημαντική πρόταση η οποία από την μία θα είναι καλή αλλά από την άλλη θα απαιτήσει περισσότερα πράγματα από αυτά που μπορείς εσύ να δώσεις τουλάχιστον προς το παρόν. Ακολούθα την αλλά κράτα μικρό καλάθι, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα κάνεις αυτά που χρειάζονται.

Στην περίπτωση που έχεις δική σου επιχείρηση, μέσα σε αυτήν την περίοδο θα χρειαστεί να πάρεις πολύ σημαντικές αποφάσεις για να μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους που θέλεις. Κάποιες μικρές αλλά σημαντικές εξελίξεις θα μπορέσουν να γίνουν αιτίες για να αυξήσεις τα οικονομικά σου. Προσπάθησε να λειτουργήσεις όσο πιο καθαρά μπορείς στις επιχειρηματικές υποθέσεις σου και κάνε αυτό που έχεις αποφασίσει.

Αν δεν έχεις καθόλου δουλειά τώρα μπορείς να βρεις αν απλά σκεφτείς από μόνος/η σου τι είναι αυτό που θα μπορούσες να κάνεις. Ακολούθα μια πιθανή συμβουλή που μπορεί να σου δοθεί στο θέμα αυτό.

Αν χρειάζεται να προσέξεις κάτι μέσα σε αυτήν περίοδο τότε αυτό είναι οι δικές σου σκέψεις, γιατί μερικές φορές έχεις την τάση να φουσκώνεις τα πράγματα. Γενικά έχεις μια μικρή δυσκολία να σκέφτεσαι προσγειωμένα. Αυτά που σκέφτεσαι, έτσι όπως τα σκέφτεσαι, είναι λίγο δύσκολο να εφαρμοστούν στην πράξη. Σκέψου κάθε φορά ένα πράγμα και μην τα σκέφτεσαι όλα μαζί. Τώρα εδώ, σκέψου απλά το επόμενο και μόνο βήμα.

 

 

 

 

Ιχθείς

Λίγο Παρελθόν

 ixtheist

    Αισθάνεσαι καλά αυτήν την περίοδο και σκέφτεσαι πολλά καινούργια πράγματα που θα ήθελες να κάνεις. Κάποια πράγματα σε έχουν πληγώσει και σε μπλοκάρουν σε κάποιο επίπεδο με τρόπο που σε κάνουν νοιώθεις κολλημένος/η στα ίδια και τα ίδια. Θέλεις να προχωρήσεις σε αυτά που έχεις σκεφτεί αλλά περιμένεις περισσότερο τους άλλους να σε παρακινήσουν. Προσπάθησε να αντιληφθείς αντικειμενικά τι έχεις καταφέρει μέχρι τώρα και τι είναι αυτά που έχεις ήδη στα χέρια σου. Αυτό μπορεί να σε κάνει να λειτουργήσεις πιο ώριμα σε πολλά επίπεδα.

Η συμπεριφορά κάποιον ανθρώπων στο φιλικό σου περιβάλλον μπορεί να σε πληγώνει αλλά πολλά από αυτά που αντιλαμβάνεσαι είναι προβολές δικές σου και στην τελική δεν σε αφορούν με τον τρόπο που εσύ νομίζεις.

Αν σχεδιάζεις ένα μικρό ταξιδάκι, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να το δρομολογήσεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να αφήσεις τις συγκυρίες να σου δείξουν τι είναι αυτό που πρέπει να γίνει και να αφεθείς στις εξελίξεις που θα είναι καλές αν δεχθείς αυτό που σου δίνεται τώρα.

Στον οικονομικό τομέα αντιμετωπίζεις κάποιο πρόβλημα το οποίο θα καταλάβεις ότι δεν είναι τόσο μεγάλο όσο νομίζεις. Κάποια στιγμή ένα δικό σου άτομο θα σε βοηθήσει περισσότερο από όσο δεν περιμένεις και προς το παρόν θα μπορέσεις να δώσεις λύσεις σε μικρά θέματα καθημερινότητας.

Μέσα στην σχέση σου τα πράγματα εξελίσσονται περίεργα αφού αντιλαμβάνεσαι την παρεμβολή τρίτων προσώπων. Πρόσεξε πολύ πως θα χειριστείς τα πράγματα γιατί ίσως το θέμα να μην είναι εκεί που εστιάζεσαι εσύ. Μίλησε με τον άνθρωπό σου και ίσως ανακαλύψεις ότι το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να δείξεις κατανόηση γιατί μερικές φορές τα πράγματα είναι έτσι όπως φαίνονται.

Αν δεν έχεις σχέση μέσα σε αυτήν την περίοδο κάνεις μια σημαντική γνωριμία που έχει να σου δώσει πολλά. Ένα καινούργιο ξεκίνημα είναι αυτό που χρειάζεσαι αλλά θα πρέπει να προσέξεις πρώτα ν ξεκαθαρίσεις το παρελθόν σου στον τομέα αυτό πριν προχωρήσεις.

Μέσα στο σπίτι και την οικογένειά σου υπάρχει κάτι που έχει κρατηθεί κρυφό έως τώρα αλλά κάποια στιγμή το μαθαίνεις και καλείσαι να το διαχειριστείς. Πιθανών να σε απασχολήσει έντονα ένα θέμα σπουδών για κάποιο μέλλος τις οικογένειας. Αν αυτό το θέμα είναι περισσότερο οικονομικό τότε μην ανησυχείς γιατί θα λυθεί. Μπορεί όχι άμεσα αλλά με δικές σου ενέργειες τελικά θα γίνει αυτό που πρέπει. Λάβε υπόψη σου ότι τώρα ίσως να είναι η κατάλληλη στιγμή να μιλήσεις με κάποιους συγγενείς για αυτό.

Μέσα στην εργασία σου τα πράγματα είναι καλά και ή έχεις πιάσει αυτήν την δουλειά πρόσφατα ή πολύ σύντομα θα κάνεις ένα καινούργιο ξεκίνημα μέσα σε αυτήν. Αυτό που σε απασχολεί είναι το οικονομικό. Μπορεί να μην αμείβεσαι όσο θα ήθελες αλλά σύντομα θα δεχθείς μια πρόταση που αν την χειριστείς σωστά θα λειτουργήσει θετικά για σένα.

Αν έχεις δική σου δουλειά να ξέρεις ότι πολλά πράγματα παίζουν «κάτω από το τραπέζι» και οφείλεις να τα ανακαλύψεις. Κάτι καινούργιο που σκέφτεσαι να κάνεις θα γίνει αν απευθυνθείς στα κατάλληλα άτομα που μπορούν να σε βοηθήσουν για να υλοποιήσεις αυτό το σχέδιο που σκέφτεσαι. Αν όλο αυτό είναι μια καινούργια πρόταση που θα δεχθείς τότε ακολούθα την αλλά πρώτα θα χρειαστεί να μάθεις όλα αυτά που σε αφορούν πριν συνεχίσεις.

Στην περίπτωση που είσαι άνεργος/η τώρα είναι μια καλή περίοδος για να ψάξεις για δουλειά. Κάτι περνάει από το μυαλό σου και αυτό που σκέφτεσαι είναι το σωστό. Μπορεί στο παρελθόν να έχεις ξαναπροσπαθήσει το ίδιο, αλλά τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να ξαναδοκιμάσεις.

Τις περισσότερες φορές η αποκοπή από παρελθοντικές καταστάσεις είναι αυτό που μας ανοίγει το δρόμο για το μέλλον. Υπάρχουν όμως και στιγμές που το παρελθόν μας μπορεί να έχει ακόμα κάποια πράγματα να μας δώσει. Γύρνα για λίγο και κοίτα πίσω σου. Αν υπάρχει κάτι εκεί που μπορεί τώρα να σου δώσει λύση σε αυτό που θες, τότε πήγαινε και διεκδίκησέ την.

 

Τηλ: 6948 516 334

 
1 σχόλιο

Posted by στο 4 Οκτωβρίου, 2013 in Ταρώ

 

Ετικέτες: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

One response to “Ταρώ μήνα Οκτωβρίου

  1. ΓΙΩΡΓΟΣ.

    4 Οκτωβρίου, 2013 at 21:52

    ΑΡΗ ΜΟΥ, ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΣ ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΤΟΞΟΤΕΣ. ΩΡΕΣ-ΩΡΕΣ ΝΟΙΩΘΩ ΑΝΑΣΦΑΛΑΕΙΑ. ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΛΥΘΗΚΑΝ ΑΛΛΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΕΓΜΕΝΑ…

     

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: